Concurs pentru liceeni: scrie un eseu sau înregistrează un video despre cum îți imaginezi că ar arăta universitatea ideală

Cum îți imaginezi că ar arăta universitatea ideală? Ce ai studia acolo? Cine ar fi profesorii? Ce fel de activități ai face sau ce materii ai avea? Ar fi vorba mai mult despre cercetare sau despre a rezolva probleme concrete de viață? Acestea sunt principalele întrebări la care sunt invitați liceenii să răspundă, dacă doresc să participe la un concurs organizat de Bucharest International School of Management (BISM),  în parteneriat cu British Council și Consiliul Municipal al Elevilor București.

Partea interesantă este că ai posibilitatea să scrii un eseu în engleză care să nu depășească 250 de cuvinte sau să înregistrezi un video de maximum 2 minute și 30 de secunde. Dead-line-ul fiind pe 29 noiembrie 2022. Mai multe informații poți găsi aici.

Ce care va câștiga premiul intâi va avea parte de o bursă integrală de un an la Bucharest International School of Management (BISM) sau de suma de 500 de euro. Premiul al doilea va primi o bursă parțială de 1,500 de euro la BISM, iar al treilea, o bursă de 1,000 de euro. Toți câștigătorii (locul 1, locul 2 și lcul 3) vor putea participa la tabăra de iarnă BISM.

Alte premii speciale, oferite de juriu, sunt: taxă acoperită pentru un examen Cambridge English, oferit de British Council, 15 locuri la tabăra de iarnă BISM și acces la un curs de media-literacy susținut de Monica Jitariuc, consultantă de comunicare și trainer.