Atunci cand lucrezi, copilul te intrerupe des? (e o intrebare retorica!)

Nu stiu alte mame cum sunt, dar de cand cu pandemia lucrez, cel mai des, de acasa si vreau sa va spun, dragile mele, ca nu este usor, dar cumva am ajuns la acea rutina (si intelepciune!) sa accept toate acele intreruperi de care am parte si sa reusesc sa nu-mi pierd concentrarea (lasandu-mi nervii intacti).

Atunci cand lucrezi, copilul te intrerupe des? (Da, e o intrebare retorica!)

Si stiu ca tatii nu prea inteleg cum de reusim sa facem acest lucru (hehe, noi stim, avem super-puteri!), dar raman mereu impresionati de cum “jonglam” cu brio prin toate aceste sarcini.

Am vazut de curand un filmulet cu o prezentatoare meteo (Leslie Lopez, de la un post de televiziune din SUA), care in timp ce era „live” (in direct) si prezenta cum va fi vremea in diverse orase a fost cuprinsa de un picior de bebelusul ei care abia a invatat sa mearga. Prezentatoarea nu s-a pierdut deloc cu firea, a zambit larg, si-a luat copilul in brate si a continuat sa le spuna telespectatorilor cum va fi vremea.

Urmareste filmuletul aici:

Si daca tot discutam despre „multifunctionalitatea” unei mame, acest filmulet ilustreaza de minune cat de bine se poate descurca o femeie atat cu cresterea copilului, cu treburile gospodaresti, cat si cu sarcinile de la job.

Iata filmuletul:

Autor: Inga Stoian