Copii care isi dau parintii in judecata

Apar din ce in ce mai multe cazuri de copii care isi dau parintii in judecata. Ultimele doua relatate de presa se refera la un indian in varsta de 27 de ani, din Mumbai, care vrea sa intenteze proces parintilor pentru ca nu i-au cerut acordul sa il aduca pe lume si la o tanara austriaca de 18 ani, care a depus o plangere impotriva parintilor ei, care refuza sa elimine sute de fotografii din timpul copilariei ei postate pe Facebook.

Vezi si Trei copii, tratati cu celule stem recoltate la nastere. Transplanturi efectuate in Germania si Suedia

Indianul Raphael Samuel vrea sa deschida o actiune in instanta, in ciuda faptului ca are ,,o relatie extraordinara” cu parintii sai. Tanarul este adeptul unui concept potrivit caruia copiii nu trebuie sa fie supusi suferintei vietii. In opinia indianului, oamenii nu au dreptul sa aduca pe lume un copil daca acesta nu si-a dat acordul in acest sens, conform Times Now News.

,,Vreau sa le spun copiilor indieni ca nu le datoreaza nimic parintilor. Imi iubesc parintii, avem o relatie grozava, dar m-au avut pentru bucuria si placerea lor”, a explicat acesta potrivit Mediafax.

O tanara austriaca isi da in judecata parintii pentru ca au postat pe Facebook aproape 500 de fotografii ale ei cand era copil, unele dintre ele fiind considerate de ea jenante, cum ar fi sesiunile de schimbare a scutecelor sau in care apare dezbracata, relateaza Direct Matin si Le Figaro.

,,M-am saturat sa nu fiu luata in serios de catre parintii mei. Ei nu au rusine si nici limite si nu le pasa daca este o poza cu mine stand pe WC, sau goala in leagan. Toata viata mea a fost fotografiata si facuta publica”.

Parintii sai refuza categoric sa retraga imaginile. De fapt, tatal sau crede ca, din moment ce el a facut pozele, acestea ii apartin si, prin urmare, nimeni nu-i poate ordona sa le elimine, informeaza unimedia.info.

Citeste si Zeci de parinti cu copii cu dizabilitati au protestat in mai multe orase din tara