Eu ma joc! Tu te joci! Pe 1 Iunie ne jucam cu totii la 1uniFEST!

De Ziua Nationala a Copiilor, copiii si parintii sunt invitati la cea mai mare joaca impreuna de catre initiatorul proiectului care a facut din 1 Iunie Zi Libera Nationala – Itsy Bitsy FM. 1uniFEST lanseaza anul acesta un Manifest de Joaca, prin care parintii impartasesc idei de joaca cu cei mici.

Orice parinte, mai ales dupa un an de pandemie, are momente in care simte ca-i lipseste inspiratia in a propune activitati pe gustul celor mici. La 1uniFEST, parintii si SuperEroii Itsy Bitsy impartasesc jocurile lor preferate si se inspira unii pe altii intr-o mare joaca! De 1 Iunie, parintii si copiii isi activeaza impreuna superputerea poftei de joaca, printr-un show LIVE la radio si online.

De 16 ani incoace, pe 1 Iunie ne intalneam in parc cu zeci de mii de parinti si copii, la marea sarbatoare a Zilei Copilului. Abia asteptam sa putem relua intalnirile, sa ne luam in brate, sa umplem parcul de rasete si voie buna. Dar pana atunci, pentru ca siguranta tuturor este prioritara, anul acesta ne vom juca live, interactiv, ca si anul trecut, prin intermediul tehnologiei, la radio si online. Manifestul de joaca va ajunge, astfel, si la familiile cu copii romani de pretutindeni. Invit parintii sa le daruiasca copiilor in fiecare zi, nu doar pe 1 iunie, cea mai mare dovada de iubire si cea mai mare bucurie pentru ei: joaca cu parintii. Ii asigur ca asta le va aduce o conectare si mai buna, relaxare si o comunicare de la suflet la suflet. ” spune Nadia Tataru, co-fondatoarea Itsy Bitsy FM.

Parinti cunoscuti, precum Feli, Andra si Catalin Maruta, Alina Sorescu, Cristina Balan, Printesa Urbana, Simona Dragomir si multi altii duc mai departe Manifestul de Joaca 1uniFEST si impartasesc din joaca cu copiii lor.

Retelele de socializare se umplu pe zi ce trece cu idei de joaca, pentru ca orice parinte poate incarca pe contul sau de Facebook, Instagram, Tik Tok un clip video cu jocul preferat cu copilul sau, insotit de #1uniFEST, #ManifestDeJoaca, #1iunie. In felul acesta, toti parintii au acces la cele mai indragite jocuri ale momentului.

SuperEroii Itsy Bitsy pregatesc 8 ore de joaca LIVE la cel mai mare festival de joaca – 1uniFEST!

Copiii si parintii sunt asteptati la:

Programul include jocuri in direct pentru copii cu SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spark, Spinner si DjDodi, dar si muzica si dans impreuna cu partenerii: Academia de talente Contrapunct, Academia Hi Ha Hu, Marili, Andra Gogan’s Dance Academy, Alina Sorescu si Atelierul de Muzica “Picii lu’Soreasca”, Voltaj Academy, CriCriCri – Cantecele pentru copii, Sunetul Muzicii, Corul Meloritm, Asociatia Kinetobebe.
Programul Itsy Bitsy din 1 iunie 2021 este realizat impreuna cu primii copii absolventi ai Scolii de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata Oul pe Gaina, printre care se numara Alexandra Diaconu, Andreea Mirea, Carina Danetiu, David Maruta, Letitia Paune, Mara Dobre, Maia Proteasa, Mihai Mogos, Radu Leu.

Ziua Libera Nationala de 1 Iunie a aparut la initiativa Itsy Bitsy, pentru ca toti parintii sa aiba sansa de a petrece timp de calitate cu copiii lor, oferindu-le cel mai valoros dar: atentia lor. Pentru ca, doar asa, copiii cresc sanatosi nu doar fizic, ci si emotional. 1uniFEST este festivalul copiilor si parintilor din Romania care sarbatoresc impreuna copilaria, stiind ca, indiferent de varsta, pastram in noi o parte de copil!

Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro si pe canalele Itsy Bitsy de Facebook, Instagram, Tik Tok.