Horoscopul zilei: 24 noiembrie 2022

 

Berbec

Fii mai atent la ce gânduri ai azi, pentru că unele te pot ajuta, dar unele îți pot diminua din entuziasm, te pot destabiliza emoțional. Fii mai încrezător, caută să ai o atitudine cât mai pozitivă chiar și față de cele mai stresante și complicate situații. De asemenea, evită invidia, de orice fel, de orice parte.

 


 

Taur

S-ar putea să te macine azi întrebări de genul ”dacă nu voi reuși?”, ”dacă nu sunt suficient de pregătit?”, ”dacă voi greși?”. Este o conjunctură astrală care îți aduce aceste energii melancolice, de aceeș ești mai emotiv, mai neîncrezător, ești în dubiu față de anumite decizii sau alegeri. Ai nevoie de un sfătuitor de încredere. La cine te gândești?

 


Gemeni

Astăzi este despre acte, despre adevăr, despre rapoarte, contracte, dar și despre afaceri, vânzări, precum și discuții ce țin de unele finanțe, dar fii atent la investiții. Este un moment propice de a discuta despre viitor, despre unele planuri care-i vizează și pe cei apropiați ție.

 


 Rac

Este esențial să te organizezi azi, să conștientizezi, să dai dovadă de maturitate și să te mobilizezi, să-ți renegociezi unele responsabilități, să-ți schimbi unele strategii, iar acest îndemn este legat de cam toate sferele vieții, susțin astrele.

 


Leu

Ai mai multă grijă de propria ta persoană, odihnește-te, învață să spui ”nu” dacă sunt lucruri care te obosesc, pentru care chiar nu ai timp sau îți aduc o doză excesivă de stres. E necesar să delimitezi unele lucruri, să pui ”stop”, să nu te mai autosabotezi.

 


Fecioară

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: experiențe, lecții, situații, momente. Va fi nevoie să fii cât mai prezent, cât mai conștient și mai atent la lucrurile care se petrec în jurul tău, la situațiile în care te trezești că te afli pe neașteptate. Ai ceva de aflat, de învățat, de înțeles, susțin astrele, e important să depistezi acum despre ce este vorba.

 


Balanță

Sfatul astrelor pentru azi este următorul: fruntea sus și rămâi optimist, chiar dacă vei descoperi azi că unele lucruri nu sunt prea prielnice, prea luminoase, prea benefice pentru tine sau că anumite persoane cu care interacționezi azi nu sunt printre cele mai prietenoase.

 


Scorpion

Simți că ai intrat pe o pantă descendentă în ceea ce privește sectorul socio-profesional și e nevoie să te ”relansezi”, să revii în forță, să te arăți lumii, să-ți revendici o poziție, un teritoriu, să reintri în viața socială, să fii văzut, auzit. Este un cadru astral bun să participi la evenimente, petreceri, întâlniri.

 


Săgetator

Ești încrezător, ai o atitudine de învingător. Este esențial să te focusezi azi pe sfera comunicării. Ai vorbele la tine, poți ține un discurs, te poți implica în tot felul de discuții, poți media unele conflicte, dar ai grijă totuși la unele subiecte mai delictate, în special care țin de viața personală a altor persoane.

 


Capricorn

În această zi concentrează-te pe studiu, pe lucrurile pe care le asimilezi. Poți urma unele cursuri, conferințe, poți lectura unele articole sau cărți care te pot ajuta, îți pot oferi unele răspunsuri căutate de ceva timp. Ascultă-ți inima atunci când faci alegeri legate de ce informații acumulezi.

 


rsător

Sfatul zilei: nu te întinde mai mult decât îți este plapuma. Este esențial să gestionezi cât mai chibzuit bunurile materiale, să calculezi anumite decizii. Fii mai atent la finanțe, mai ales dacă este vorba despre anumite achiziții sau împrumuturi, ar fi bine să te gândești de două ori înainte de a decide ceva, în special dacă este vorba despre efecte pe termen lung.

 


Pești

Concentrează-te pe sfera profesională, precum și pe interacțiunile din această zonă. În această zi ar fi bine să ai grijă la falșii prieteni, la cei care îți promit multe, dar fac puține, dar și la cei care încearcă să te atragă în speculații sau în situații din care ei să aibă de beneficiat și tu mai puțin spre deloc.