Horoscopul săptămânii: 12-18 septembrie 2022

 

Berbec

Nu lăsa emoțiile să te controleze, analizează-ți reacțiile pe care le ai în fața unor evenimente neașteptate. Ai mult de muncă, e nevoie să te reorganizezi în privința unor lucruri, nu mai amâna. Suișurile și coborâșurile din ultima perioadă își cam arată efectele, căci te simți mai obosit, de aceea sfatul astrelor este ca la finalul săptămânii să-ți oferi cât mai multă odihnă, relaxare și să implici doar în activități care te ajută să te eliberezi de stres, de presiuni.

 


 

Taur

Muncă, studiu, dezvoltare, aspirații, dar nu uita nici de sfera vieții interioare, de ceea ce-ți cere sufletul, acordă-le timp persoanelor dragi, găsește timp și pentru pasiunile tale, te îndeamnă astrele. Este nevoie să găsești o anumită armonie între nevoile tale și ambițiile celorlalți. Sunt bine aspectate investițiile, discuțiile despre o nouă locație, o moștenire.

 


Gemeni

În prima parte a săptămânii ar fi bine să nu iei decizii bruște sau să faci concluzii pripite, ci ar trebui să amâni cât poți de mult, să afli toate detaliile și informațiile de care ai nevoie. În partea a doua ar trebui să profiți de unele chestiuni avantajoase ce țin de sectorul financiar. Este o perioadă bună pentru angajamente romantice, dar este necesar să găsești timp din plin pentru partenerul tău!

 


 Rac

Este timpul să mergi mai departe, dacă ai avut o problemă care te-a nemulțumit sau nu s-a finalizat cum ți-ai dorit este momentul să te detașezi, să nu mai dramatizezi și să lași trecutul în urmă. Este un moment potrivit să începi un nou capitol. Nu-ți revărsa nemulțumirile asupra familiei sau prietenilor.

 


Leu

Ești capabil să iei o decizie importantă și să acționezi, să iei inițiativa într-un proiect și să mergi până la capăt. Treburile neterminate pot fi reluate în această perioadă. Apar unele oportunități în ceea ce privește cariera și sunt favorizate interacțiunile cu autoritățile, susțin astrele.

 


Fecioară

Este o săptămână în care s-ar putea să ai parte de unele descoperiri, să înveți unele lecții. Fii atent la ce decizii iei, la ce alegeri faci, evită speculațiile și jocurile care nu par cinstite sau te pot duce în conjuncturi nefavorabile. Fii corect, onest, nu te întinde mai mult decât îți este plapuma, te sfătuiesc astrele. În plan sentimental lucrurile se pot dezechilibra ușor dacă nu ai atenție nevoilor partenerului.

 


Balanță

Reușești să îți păstrezi carisma, chiar dacă săptămâna îți va aduce provocări aproape în toate sferele vieții. Știi să comunici, să îți păstrezi cumpătul, să menții o atitudine cât mai degajată și pozitivă, chiar dacă în jurul tău pare că s-a declanșat haos-ul. Calmul tău va fi apreciat de ceilalți, zîmbetul oferit la timpul potrivit te va scoate din tot felul de situații neprevăzute.

 


Scorpion

Nu prea îți surâde ideea să petreci prea mult timp prin casă în aceată perioadă, ba din contra, cei căuta orice motiv în plus pentru a ieși, pentru a petrece timpul afară, interacționând cu alte persoane. Sunt bine aspectate și drumurile, vizitele, restabilirea unor legături de rudenie. Vei avea unele discuții cu partenerul de viață, legate de siguranță, de stabilitate, de unele planuri. Poți lua o decizie importantă în acest sens.

 


Săgetator

Te focusezi mai mult pe devoltarea ta profesională, pe ambițiile ce țin carieră, îți dorești o promovare, vrei să fii apreciat, lăudat. Ești mai atent și cu înfățișarea ta, fiind mai deschis să apelezi la anumite servicii în acest sens sau să faci unele cumpărături. Ar fi bine să te concentrezi și asupra stilului de alimentație, te îndeamnă astrele, altfel poți rechema unele probleme mai vechi.

 


Capricorn

Ai parte de o săptămână echilibrată, în care vei da dovadă de înțelepciune, va fi bine aspectat sectorul studilui, precum și sfera dezvoltării personale. Vei simți în sfârșit că lucrurile sunt mai împărțite, că și alte persoane se implică, că nu duci doar tu greul sau că doaer pe tine te interesează să reușești să obții acel obiectiv stabilit de ceva timp. Simți că te îndrepți în direcția potrivită.

 


rsător

Te simți puțin obosit și din această cauză este posibil să ai unele momente de iritabilitate în această perioadă. Excesele nu-ți sunt specifice, de aceea caută să menții rutina cu care ești obișnuit, te sfătuiesc astrele. E nevoie să rezolvi unele chestiuni de familie, să te preocupi de anumite lucruri ce țin de cămin și să iei în calcul unele drumuri, deplasări.

 


Pești

Lucrurile vor continua să fie agitate ca și săptămâna anterioară și să se desfășoare cu o viteză mai mare decât erai obișnuit, de aceea astrele te sfăuiesc să te pregătești cât mai bine. Îmbină utilul cu plăcutul, munca – cu momente suficiente de pauză și caută să armonizezi toate aspectele din viața ta. În această perioadă ai tot avut cheltuieli, iar acum buzunarul tău îți dă de știre de acest lucru. Încearcă să calculezi mai bine cheltuielile viitoare, să stabilești un buget și să nu-l depășești, altfel au de suferit și alții.