Horoscopul săptămânii: 14-20 noiembrie 2022

 

Berbec

În această săptămână ai parte de unele provocări. Vei fi mai spiritual, mai melancolic, vei gândi mult și multe și la capitolul comunicare nu vei fi prea darnic. Fii mai atent la relațiile în care ești implicat, nu lăsa loc de interpretare atunci când te exprimi, te atenționează astrele. Fii mai atent la cheltuieli, evită speculațiile. În plan amoros poți avea parte de suprize, trecutul îți poate da târcoale sau poți cunoaște pe cineva special.

 


 

Taur

E timpul să delimitezi unele lucruri, să schimbi anumite chesituni  în sfera profesională. Poți participa la ședințe, întâlniri, poți accepta unele cursuri pentru a discuta ceva ce te preocupă, pentru a învăța ceva nou. Se pot îmbunătăți anumite relații cu colegii, dar evită bârfa, te sfătuiesc astrele. Fii mai pragmatic, verifică lucrurile, informațiile, pentru că ai tendința să te încrezi mult prea repede în veștile care vin spre tine. Evită discuțiile în contradictoriu cu cei din familia extinsă.

 


Gemeni

Te gîndești să ieși din zona de confort, să schimbi ceva și din stilul tău de viață, să fii mai atent la sectorul sănătății. Apare o problemă mai veche care s-ar putea să te frământe mai mult decât credeai și vei avea nevoie de puțin ajutor din partea cuiva de încredere, fie chiar și dacă este vorba despre un sfat. Se îmbunătățește sfera socială. Poți cunoaște persoane noi, importante. S-ar putea să descoperi anumite lucruri legate de cineva apropiat și acestea să nu te bucure deloc.

 


 Rac

În această perioadă ai aspirații noi  și îți faci planuri să-ți transformi în realitate visele. Ești mai romantic, mai pasional, mai dornic să primești și să oferi afecțiune. Ești mai motivat în ceea ce privește sectorul profesional, unde este posibil să apar unele ocazii. Poți deschide unele discuții ce țin de cămin, de moșteniri, de anumite bunuri. Ar fi bine să nu ții cu dinții de trecut, te sfătuiesc astrele.

 


Leu

Poți fi tot mai interesat de a-ți dezvolta noi abilități, de a avea noi calificări, de a evolua, de a crește, de a fi mai bine pregătit. Ești mai pragmatic atunci când vin anumite informații spre tine, știi să le filtrezi. Ai parte de o perioadă bună în general pentru tot felul de transformări. Vrei să scoți adevărul la iveală, ești mai atent la chestiuinile ce țin de spiritualitate.

 


Fecioară

În prima parte a acestei perioade vei avea parte de toate: și de vești, șii de emoții, și de schimbări, dar și de unele dezamăgiri. Ai nevoie să negociezi ceva, pot ieși anumite frici la suprafață, poți face unele schimbări legate de dezvoltarea ta.  În partea a doua a săptămânii pot ieși anumite adevăruri la suprafața și s-ar putea să ai nevoie de timp în solitudine, pentru introspecție, pentru a analiza lucrurile și a decide în ce direcție să mergi, cum să acționezi.

 


Balanță

În această săptămână ești mai atent la senzații, la sentimente, la trăiri. Ești mai atent la felul în care percepi unele lucruri, dar și la ce idei, impresii, comportamente au cei cu care interacționezi. S-ar putea să fii mai mult în rol de observator, decât de persoană care acționează. Ai șansa unui nou început, te poți reinventa, poți privi lucrurile altfel.

 


Scorpion

Apare o energie benefică pentru a lansa unele intenții noi, pentru a seta unele strategii. Este foarte bine aspectată sfera profesională, a creșterii, a finanțelor. Nu neglija nici chestiunile ce țin de cămin, de frați, de părinți. Ar fi bine să fii mai atent la ce mesaje vin de la copii sau de la persoanele mai tinere, care îți sunt apropiate, părerea cărora contează mult pentru tine. În sectorul iubirii ar fi bine să fii tu primul care face primul pas, mai ales dacă anumite lucruri nu au fost prea clarificate în ultima vreme.

 


Săgetator

Ești preocupat de artă, de frumos, mai deschis pentru hobby-uri și pasiuni. Ai o curiozitate pentru cunoaștere, ai o minte ageră, studiezi, analizezi, cercetezi, lucrezi bine când este vorba despre hârtii, date. Ești mai dispus să faci explorezi, să înveți domenii noi, să te apropii de persoane care ți-ar satisface această nevoie de cunoaștere. Este un moment bun pentru a călători sau pentru a face planuri legate de o escapadă. Sunt favorizate întîlnirile cu rudele, cu cei din familia extinsă.

 


Capricorn

Cuvintele cheie pentru această perioadă sunt: corectitudine, loialitate, transparență, seriozitate. Îți dorești să faci lucruri simple, dar care să fie importante, valoroase pentru tine. Nu te simți confortabil nici cu noutățile, nici cu chestiunile mult prea complexe sau sofisticate. Acțiunile pe care le vei face în această perioadă vor porni de la principiile de viață pe care le ai setate, de la valorile pe care le respecți.

 


rsător

Cauți stabilitate, cauți să contruiești ceva cu cei din jur, de aceea vei fi mai interesat de proiecte noi, de noi colaborări. Este un cadru astral prielnic pentru a te preocupa mai mult de sfera vieții interioare, pentru a te întreb sincer: ce îți dorești pe mai departe, ce îți aduce liniștea, fericirea, mulțumirea? Este un moment bun și pentru sectorul amoros, pentru a trece relația cu persoana iubită într-o altă etapă.

 


Pești

În această perioadă te vei dedica chestiunilor legate de familie, poate de anumite planuri făcute cu cei dragi. E un moment bun pentru a reîncepe ceva, pentru a da un restart, pentru a reorganiza unele lucruri, pentru a le reface. Ai energie, curaj, ai determinare, de aceea schimbările sunt binevenite, poți face planuri. Ai grijă însă la capitolul bani, la cum interpretezi anumite situații.