Horoscopul săptămânii: 16-22 mai 2022

 

Berbec

În această săptămână poți avea parte de unele răspunsuri, adevăruri, confirmări, descoperiri la chestiuni din trecut, care fie se amânau, fie pentru care, de fiecare dată nu existau resurse. Acum se face lumină, iese adevărul la suprafață, ai parte de cunoaștere. Afli cine ți-a fost loial și onest, și cine a căutat mereu să te influențeze sau să te manipuleze, indiferent de ce sferă a vieții va fi vorba.

 


 

Taur

În această săptămână ar fi bine să faci unele schimbări ce țin de sectorul profesional, să faci unele calcule mai riguroase în sectorul financiar și să te gândești mai mult la viitor, la ce planuri pe termen lung ai. Este important să te bazezi mereu pe lucruri concrete, fără a-ți face scenarii, fără presupuneri. De asemenea, ferește-te să pici în ispita de a minți sau de a trunchia un adevăr.

 


Gemeni

Ai parte de o săptămână bună! Comunici, clarifici, ești dinamic, jovial, știi ce îți dorești, știi cum să acționezi sau ce ai de făcut, de aceea recomandarea astrelor este să profiți la maximum de această perioadă. Și în plan sentimental lucrurile par să se mai dezmorțească, fiind avantajate discuțiile intime, momentele de apropiere cu persoana iubită.

 


 Rac

Ai parte de un moment în care vei interacționa din plin, atât fizic, cât și prin intermediul tehnologiei. Cauți să te dezvolți, să fii la curent cu ultimele știri, informații, detalii. Dau dovadă de seriozitate și responsabiltiate atunci când este vorba despre a semna contracte, a bate palma cu cineva, a te asocia, a încheia o tranzacție sau de a face un împrumut la bancă. Sunt bine aspectate și relocările, schimbarea spațiului, renovările.

 


Leu

Sunt bine aspectate legăturile cu autoritățile, cu superiorii, cu partenerii de afaceri, de proiect. Știi să convingi, știi să pui întrebările corecte, știi să-ți impui părerea sau să-ți exprimi viziunea astffel încât să convingi, ba chiar să primești aprecieri, laude. Este într-o lumină bună sfera imaginii publice, de aceea acum este momentul să-ți arăți capacitățile.

 


Fecioară

În această săptămână în care ești mai rebel, accepți cu greu regulile sau normele impuse de alții. Pe de o parte, este bine că nu te lași prea ușor influențat de alții, iar pe de altă parte regulile sunt făcute să fie respectate de toți, să te aliniezi la cutume, să existe o organizare. Ar fi bine să respecți lucrurile, altfel riști să fii sancționat sau să-ți îngreunezi mult drumul către obiectivele dorite.

 


Balanță

Ascultă-ți intuiția, mai ales atunci când primești anumite propuneri, oferte, când ești implicat în discuții legate de familia extinsă. Este bine aspectată sfera drumurilor, vizitelor, deplasărilor. Acum este momentul bun pentru a te înscrie la un curs, la un seminar, la ce va care să te ajute în dezvoltarea ta personală. În plan personal, găsești sprijinul dorit de la o persoană de la care nici nu te așteptai.

 


Scorpion

Este timpul să te detașezi de trecut, să treci peste unele amintiri, să ieși dintr-o poveste care te ține legat, blocat. Nu te încăpățâna să rezolvi tu totul și să le faci singur pe toate, te sfătuiesc astrele. Este un cadru astral favorabil pentru a te dezvolta, pentru a porni o nouă afacere, un nou proiect, pentru a-ți desface aripile și a experimenta noi lucruri, noi metode, noi orizonturi.

 


Săgetator

În această săptămână în ceea ce privește sfera profesională nu te vei mulțumi cu lucrurile mici, vei ținti cât mai sus, îți vei dori cât mai multe reușite și rezultate răsunătoare. Este important să fii cumpătat, să-ți analizezi resursele, înainte să te pornești la drum, te sfătuiesc astrele. De asemenea, știi să te faci plăcut, știi să ieși în evidență și să te folosești de aceste avantaje.

 


Capricorn

Îti vei dezmorți abilitățile tale sociale, vei căuta să te înconjori de oameni, să interacționezi din plin. Vei negocia și vei avea rezultate bune în urma negocierilor. Astrele te îndeamnă să ieși la lumină, pentru că poți să ieși astfel în evidență prin relaționare, studiu, conversații profunde.

 


rsător

Este o perioadă bună pentru noi colaborări în ceea ce privește sfera profesională. Ești preocupat mai mult ca oricând de familie, pentru că este cineva care are nevoie de tine, de suportul tău. Este o săptămână bună și pentru studiu, dezvoltare personală. În plan amoros ar trebui să nu lași lucrurile nediscutate, neclarificate, te sfătuiesc astrele.

 


Pești

Ai o dorință puternică de a ieși în față, de a atrage atența asupra ta, de a străluci? Acum este momentul! Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce privește afirmarea personală, apărarea puctului de vedere, precum și discuțiile în public sau cu public, ședințele, workshop-urile etc. Sunt bine aspectate achizițiile, deciziile financiare.