Horoscopul săptămânii: 30 octombrie-5 noiembrie 2023

 

Berbec

Este important să nu te grăbești și să abordezi lucrurile cu pași mici și treptat, în ritmul tău, fără a forța nimic. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru meditație, autoevaluare și descoperirea unor aspecte noi despre tine și despre dorințele tale. Ești într-o stare mai spirituală și mai deschis să experimentezi lucruri noi, să acumulezi cunoștințe. În această săptămână, este recomandat să te exprimi cât mai mult posibil, fie prin verbalizare, fie prin scriere a gândurilor și sentimentelor tale, sau chiar prin crearea unor opere artistice în acest sens.

 


 

Taur

Aceasta este una dintre cele mai potrivite perioade pentru a elibera de nevoia aceea de a deține întotdeauna controlul. Permite-le discuțiilor să se desfășoare fără a încerca să le acaparezi, fără a-ți impune cu orice preț viziunea sau ideea, fără a fi prea rigid în privința planurilor pe care le-ai stabilit anterior. Este un moment propice pentru studiu, dezvoltare personală, explorare și lărgirea orizonturilor. Este ocazia perfectă pentru a fi deschis la noi perspective și pentru a accepta schimbarea cu brațele deschise.

 


Gemeni

Simți o nevoie tot mai acută de a te elibera de ceva. Este un moment potrivit pentru a explora această nevoie și pentru a înțelege mai bine de ce este vorba. Este esențial să fii mai prezent în activitățile în care te implici, să fii mai atent la mesajele care vin spre tine și la persoanele cu care interacționezi. Ai lecții de învățat și idei de reținut din aceste experiențe. În această perioadă, ești mai creativ și mai interesat de activitățile artistice. Te vei concentra și mai mult asupra aspectelor spirituale și a acceptării.

 


 Rac

Cauți stabilitate în toate aspectele vieții tale, respectând regulile, obiceiurile și planurile inițiale. În prima parte a perioadei, vei fi mai concentrat pe rutină și pe muncă, iar interesul tău pentru proiectele noi poate fi ceva mai redus, fiind mai ancorat în cele pe care le-ai inițiat sau în care ești deja implicat.  Partea financiară va fi una dintre principalele tale preocupări în această fază. În cea de-a doua parte, vei acorda mai multă atenție familiei, sănătății și vieții amoroase, punând un accent mai mare pe aceste aspecte ale vieții tale.

 


Leu

Este momentul potrivit pentru a aduce îmbunătățiri, pentru dezvoltare și creștere personală. Este o săptămână excelentă pentru a începe toate acele activități pe care le-ai dorit să le faci, dar pentru care nu ai avut timp sau resurse până acum. Poți face planuri pe termen lung, poți prinde curaj de a accepta noi colaborări și a te implica în proiecte noi și interesante. Este un moment propice pentru a-ți pune ideile în practică și pentru a-ți valorifica resursele în mod eficient.

 


Fecioară

Ai nevoie de „tribul” tău mai mult ca niciodată, nu doar pentru sprijin, ci și pentru validare, de aceea, în această perioadă te vei concentra asupra conexiunilor în cadrul grupurilor și comunităților. Ești mai atent la propriile tale sentimente și la vocea interioară, în special când vine vorba despre familie, cămin, rude, prieteni, dar și despre pasiuni și hobby-uri. Ești mai dispus să îți explorezi și să îți evidențiezi anumite abilități și talente în această perioadă.

 


Balanță

Este o săptămână excelentă pentru a pune lucrurile în ordine, pentru a face o curățenie serioasă în gânduri, în inimă, în casă și în relații. Este posibil ca acest proces să fi început de ceva timp, dar în această perioadă vei simți cum lucrurile se desfășoară într-un mod armonios. În această perioadă, preferi activitățile individuale și nu te simți foarte entuziasmat la ideea de a face anumite deplasări.

 


Scorpion

Este o săptămână dedicată experimentelor și descoperirilor, a organizării și reorganizării, rearanjării și repartizării lucrurilor în viața ta. Te afli într-o stare de flexibilitate și deschidere către modificări de strategii și metode. Ai șansa să întâlnești persoane noi și să creezi prietenii interesante în această perioadă. Pe plan profesional, s-ar putea să simți tentația de a apăsa butonul de „start”, fie în legătură cu o nouă colaborare, fie cu un proiect nou.

 


Săgetator

Astrele susțin că este momentul propice pentru a-ți exprima creativitatea sub toate formele. De asemenea, aceasta este o perioadă specială pentru a face planuri de viitor în ceea ce privește familia și viața de cuplu. Te așteaptă o săptămână plăcută, marcată de momente deosebite în sfera personală. Este important să menții echilibrul în relația ta amoroasă și în legătura cu cei dragi, cu o atenție specială acordată copiilor, dacă este cazul. De asemenea, este crucial să îți găsești timp pentru tine și să te dedici micilor tale plăceri și hobby-uri.

 


Capricorn

În această săptămână, vei fi ocupat cu mai multe sarcini, însă toate acestea vor intra în armonie cu așteptările tale. Vei simți adesea că Universul îți vine în ajutor, oferindu-ți soluții și sprijin. Sectorul carierei tale poate deveni foarte important în această perioadă; s-ar putea să primești o ofertă de muncă, o propunere interesantă sau să iei în considerare posibilitatea unui nou loc de muncă. Este un moment în care oportunitățile profesionale pot fi pe punctul de a se concretiza pentru tine.

 


rsător

Ești mai receptiv la oportunități și mai deschis în interacțiunile cu ceilalți. Ai o atitudine mai cooperantă când vine vorba de colaborarea în echipă și ești mai atent la ritmul și nevoile celor implicați. Acest cadru astral este favorabil pentru transformări, renovări și refaceri, în special în sfera familiei, căminului și a vieții amoroase. Astrele îți sugerează să clarifici anumite relații importante pentru tine în această perioadă.

 


Pești

Un ciclu se apropie de final, chiar dacă nu este evident în prima fază. Fii mai atent la semnele subtile din jurul tău și vei observa că totul duce către schimbare, transformare. Astrele te îndeamnă să ai încredere în propriile tale capacități și să asculți cu atenție vocea interioară, în special atunci când ai decizii importante de luat. Ești priceput în arta negocierilor, însă fii precaut când vine vorba de documente sau de comunicarea în scris. Este important să acorzi atenție detaliilor în această perioadă.