Horoscopul zilei: 1 octombrie 2022

 

Berbec

S-ar putea să fie nevoie să porți unele discuții ce țin de sectorul muncii, să apară unele situații neașteptate și să vezi care este modul în care vei acționa mai departe. Poate apărea o ocazie bună de a colabora cu cineva care are mai multă experiență, de la care ai ceva de învățat. O relaționare productivă și cu autoritățile se anunță.

 


 

Taur

Comunicarea este foarte importantă azi, mai ales dacă vei avea de rezolvat chestiunice țin de acte, de birocrație, de studii. De asemenea, este nevoie să faci ceva pentru a mai colora sectorul amoros, gândește-te cum a-i putea să-ți surprinzi plăcut partenerul de viață.

 


Gemeni

Faci pași mici, dar sigur în ceea ce țin de sectorul relațional. Sfatul astrelor este simplu: Fii sincer față de tine, dar și cu ceilalți. Nu încerca să te ocupi de ceva ce nu poți schimba, modifica, controla sau ce nu ține de competenețele tale, cel puțin nu azi.

 


 Rac

Astăzi va fi nevoie să te concentrezi asupra unor chestiuni ce țin de cămin, de relocare, pe a lua unele decizii ce țin de spațiul tău personal. Este important să porți discuții serioase cu cei apropiați pentru a lua decizii bune în acest sens, te sfătuiesc astrele.

 


Leu

Este un cadru astral deosebit de bun pentru a ieși de sub carapace și pentru a acționa, pentru a te exprima sub divere forme. Ești pregătit pentru acest lucru, te asigură astrele. Este o zi bună și pentru acumulare de informații, studiu, documentare.

 


Fecioară

Este favorizată azi sfera spiritualitățiii. Dacă cineva îți cere ajutorul sau cel puțin părerea, un sfat, ar fi bine să iei această cerere în serios, te atenționează astrele. Fii generos, atent, dă dovadă de empatie și această energie te va ajuta și pe tine, și se va întoarce când te vei aștepta mai puțin.

 


Balanță

Te implici în tot felul de acitivități care te impresionează, îți captează atenția, te alături unui grup de persoane cu care rezonezi sau care are același obiectiv, interes. Ai forța de a merge până la captă, ești pregătit să faci față unor noi provocări.

 


Scorpion

Astăzi te vei dezlănțui, fie că va fi vorba despre a-ți arăta firea vulcanică, fie că va fi vorba despre a te dedica trup și suflet unui proiect sau a încheia brusc o relație, o etapă. Ai cerințe mari, așteptări pe măsură, de aceea este esențial să fii atent la alegerile făcute azi.

 


Săgetator

Ai tot felul de planuri și încerci să-i mobilizezi și pe ceilalți. Ești activ, muncești, dar nu renunți nici la activitățile care promit distracție sau evenimentele sociale unde vor fi implicate persoanele de care ești interesat. Este esențial să dai dovadă de obiectivitate atunci când iei o decizie, faci o alegere, stabilești un obiectiv.

 


Capricorn

Cuvintele cheie pentru această zi: stabilitate, echilibru, confort.Ești mai realist, iei decizii mai muture. Lucrurile se armonizează azi, pe mai multe planuri, se liniștesc, se așează. Vin vești bune în sectorul sentimental.

 


rsător

Te așteaptă o listă lungă de sarcini de făcut, o agendă cam plină, dar vei da dovadă de coencetrare și determinare încă de la primele ore la dimineții. Îți vei sufleca mânecile și vei încerca să rezolvi cele mai multe dintre sarcinile pe care le-ai stabilit pentru azi.

 


Pești

Sfatul astrelor este să ai mai mult curaj azi, să încerci ceva mai mult, să atragi experiențe interesante de partea ta. Este o zi bună pentru a scăpa de monotonie, pentru a încerca ceva nou, pentru a face ceva spontan. Se anunță surprize frumoase în sfera relațională.