Horoscopul zilei: 11 mai 2022

 

Berbec

Ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra sectorului amoros, să-ți reevaluezi, revizuiești viața sentimentală, să inițiezi unele discuții cu partenerul de viață, prin care să clarifici unele chestiuni, să stabilești unele obiective, strategii, metode, să-ți faci planuri pentru mai mult timp de acum în colo.

 


 

Taur

Este timpul să  inițiezi unele discuții, unele clarificări, să reevaluezi cu toată exigența oamenii cu care lucrezi, cu care colaborezi sau cu care ai încheiat parteneriate. Este un cadru astral bun să pui cărțile pe masă și să renegociezi unii termeni, să recalculezi unele strategii și planuri.

 


Gemeni

Focusează-te pe partenriate, asocieri, relația cu colegii și colaboratorii. Ar fi bine să apelezi la realism, la pragmatism și la resursele tale interioare, și să nu dai vina pe ceilalți pentru că anumite lucruri nu decurg tocmai cum ți-ai dorit, pentru că este posibil să descoperi că un bună parte din așa zisa ”vină” îți poate aparține.

 


 Rac

Unele lucruri nu sunt așa cum ai sperat, ba chiar s-au întîmplat exact invers decât ți-ai dorit. Dar tot răul e spre bine, spun astrele. Fii răbdător, nu încerca să forțezi lucrurile, indiferent că este vorba despre sectorul muncii sau despre chestiuni din sfera vieții personale.

 


Leu

Ar fi indicat să echilibrezi lucruri din viața ta, pentru că au luat o turnură neașteptată, te-ai abătut de la drumul tău, de la planul tău. Ar fi bine să cântărești pe îndelete ce îți dorești cu adevărat, ce ești pregătit să oferi, ce primești, dar și cum poți restabili unele legături, relații.

 


Fecioară

S-ar putea să intri într-o fază de reorganizare și să nu fie cel mai bun moment pentru a face schimbări sau pentru a începe ceva nou, neverificat sau cu care nu ești familiarizat pe deplin, te sfătuiesc astrele. Poți descoperi unele întîrzieri, amânări, ba chiar și unele refuzuri.

 


Balanță

Este o zi în care vei căuta să socializezi din plin, indiferent că va fi față în față sau prin intermediul tehnologiei. Cauți să împărtășești idei, să schimbi păreri, să afli informații de la ceilalți. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să fii mai grijuliu la capitolul sănătății, să cauți și acitivități care să te ajute la reechilibrarea emoțională.

 


Scorpion

Ești mai emotiv azi, mai ușor de impresionat, de influențat, mai nostalgic. S-ar putea să descoperi că revezi cu puterea minții anumite perioade sau situații din trecut, revin unele amintiri pe care le percepi cumva altfel în prezent. Este posibil să deschizi ușa de dialog cu cineva din trecutul tău, să încerci să reîinvii o relație.

 


Săgetator

Anumite probleme nerezolvate de ceva vreme ar putea ajunge în centrul atenției sau s-ar putea să fii forțat să le acorzi atenție din plin. Fii mai atent cu deciziile luate în sectorul financiar, fii mai calculat și mai pragmatic, mai ales dacă este vorba cu un buget limitat.

 


Capricorn

Astăzi este despre competență, eficiență, performanță, atât în sectorul familiei, cât și în plan profesional. Ai parte de o minte ascuțită, știi să-ți scoți în evidență abilitățile de lider. Este momentul să reiei anumite discuții, să analizezi serios lucrurile și să iei deciziile finale.

 


rsător

Astăzi este despre trăiri, sentimente, emoții. Te focusezi pe sectorul iubirii, iar aici astrele au un sfat să-ți ofere: e nevoie de efort constant, de răbdare și de responsabilitate dacă dorești să impresionezi persoana cu care te afli într-o relație amoroasă sau o persoană pe care dorești să o cucerești.

 


Pești

Astăzi este despre planurile pe termen lung, atât în plan profesional, cât și financiar. Îți dorești progrese, dar ești conștient că acestea au nevoie de timp, de resursele potrivite, constante. E nevoie de o reconfigurare a proiectelor, de anumite modificări, susțin astrele.