Horoscopul zilei: 11 septembrie 2022

 

Berbec

Priveste cu mai multa incredere spre viitor, susțin astrele, pentru ca in curand vor aprea unele oportunitati sau contextul potrivit pentru a face acel pas important pe care ti-l doresti in ultima perioada, de aceea trebuie sa fii pregatit pentru acest lucru. Focuseaza-te pe resurse!

 


 

Taur

Din gluma sau de la unele discutii lejere poti ajunge sa dezolvi o idee sau sa stabilesti unele etape sau unii pasi care te pot ajuta sa pui bazele unui proiect, a unei idei indraznete. Despre ce este vorba? Esti atent la semne, la solutiile pe care ti le ofera si cei cu care interactionezi?

 


Gemeni

Este bine sa nu te pripesti azi, sa fii cel care asculta mai mult decat vorbeste, te sfatuiesc astrele. Poti cunoaste oameni importanti care iti pot facilita anumite demersuri. Poate sa apara si o ocazie care te poate ajuta sa-ti cresti veniturile.

 


 Rac

In suflet esti un artist! Dai dovada de multa creativitate, originalitate, vii cu idei indraznete, iar astfel vei reusi sa-i atragi pe ceilalti cu resursele tale, cu entuziasmul molipsitor. Te poti concentra pe un nou proiect, pe o activitate care iti acapareaza curiozitatea de ceva timp.

 


Leu

Ar fi bine ca pentru astazi sa nu ai asteptari marete nici de la ceilalti, nici de la tine, dar nici sa nu te aglomerezi cu tot felul de activitati. Sfatul astrelor este sa te eliberezi emotional si mental, sa-ti setezi unele intentii pozitive. De asemenea, sa fii mai atent la nevoile partenerului romantic.

 


Fecioară

Bazează-te pe intuitie, pe ceea ce iti spune inima, dar si pe propriile credinte. Nu trebuie sa faci ceva daca intreaga ta fiinta este impotriva. Poti rezolva unele probleme mai vechi, te poti detasa de unele convingeri din trecut, dar fara a schimba valorile si principiile pe care te bazezi.

 


Balanță

Este o zi buna pentru a te preocupa de cele mai importante relatii din viata ta, in special cele ce tin de familie, de copii, de frati. Incerci sa-i impaci si sa-i multumesti pe toti si in mare parte chiar iti iese acest lucru, spun astrele. Dai dovada de maturitate, dar si multa empatie.

 


Scorpion

Ai parte de o zi de interesanta, plina, in care vei dori sa fii in centrul atentiei sau in centrul evenimentelor, cum s-ar spune. Sa stii totul, sa le controlezi pe toate. Sunt bine aspectate azi interacțiunile, evenimentele sociale, activitățile dinamice, de aceea ar trebui sa te astepti la discutii, intalniri, evenimente sociale.

 


Săgetator

Ultimele zile au fost cam pline, cam obositoare pentru tine, de aceea sfatul astrelor este sa te deconectezi, sa-ți oferi un moment de respiro. Este un cadru bun pentru a iesi in natura, pentru a face miscare, a schiba ceva in stilul tau de viata.

 


Capricorn

S-au adunat cam multe de dus, mai ales la capitolul emotional. Esti cumva mai sensibil astazi, mai nostalgic, mai visator, mai cu capul in nori, de aceea recomandarea astrelor este sa nu te implici in activitat prea dinamice, care presupun grupuri mari de oameni sau sa iei decizii pe termen lung.

 


rsător

Ai nevoie sa simti apreciere, iubire, tandrete, iar astazi iti vei cere drepturile: vei spune ce simti, care iti sunt dorintele, aspiratiile. E un context astral sa faci un pas in fata, sa iei lucrurile in propriile maini si sa decizi anumite schimbari.

 


Pești

Este un cadru astral tocmai bun sa iei o decizie, astfel incat si ceilalti sa fie multumiti, dar si pentru tine sa fie anumite avantaje. Vei ajunge la concluzia ca lucrurile nu mai pot continua in aceleasi fel, în acelasi ritm, mai ales daca ai astepari ce tin de dezvoltare, evolutie, crestere, ba chiar si de unele venituri in plus.