Horoscopul zilei: 12 mai 2022

 

Berbec

Ți-ai setat un obiectiv la care dorești să ajungi, dar esrte esențial să nu grăbești lucrurile. Practic, trebuie să construiești lent, pas cu pas, traseul, planul pe care dorești să-l urmezi. Ar trebui să te înarmezi cu ceva mai multă răbdare și în ceea ce privește sectorul amoros, să dai dovadă de mai multă empatie.

 


 

Taur

Ești îndemnat azi la visare, la poezie și iubire necondiționată. Ești creativ și ar fi bine să-ți folosești imaginația în cam toate activitățile în care ești astăzi implicat. Pot reveni unele chestiuni din trecut, în special legate de parteneriate și legături mai vechi. E nevoie să revizuiești unele conexiuni, să te desprinzi de ceva.

 


Gemeni

Fii prudent, tolerant și iertător. Acesta este cel mai bun sfat pe care ți-l oferă azi astrele. S-ar putea să apară mai multe situații neașteptate, care să aducă tensiune, să răscolească ceva din trecut, să te agite, de aceea este esențial să fii chibzuit și să dai dovadă de maturitate, de calm.

 


 Rac

Se anunță azi anumite reușite, progrese, chestiuni legate de sectorul profesional, doar că acestea vor fi mai curând satisfacțiii intelectuale și morale decât financiare. Continuă să dai dovadă de profesionalism, de corectitude, să nu te abați de la drumul tău, te îndeamnă astrele.

 


Leu

Astăzi ar fi bine să te bazezi pe proprii forțe în cam orice ai de făcut. Nu te baza prea mult pe parteneriate și pe promisiunile altora, pentru că riști să pierzi și timp și bani, te avertizează astrele. Caută să-ți soluționezi singur problemele, să găsești singur răspunsurile dorite.

 


Fecioară

Sunt favorizate azi parteneriatele, colaborările, lucrul în echipă, lupta pentru binele comun. Ești implicat într-o activitate sau un proiect care te apsionează, reușește să te mobilizeze, să-ți aducă entuziasmul. Ești sociabil, știi să relaționezi bine, fără a încerca să cntrolezi tu tot și toate.

 


Balanță

Astăzi este despre îmbunătățiri, restructurări, schimbări, reorganizări, în special în sectorul profesional, cât și în legătură cu chestiuni ce țin de cămin. Nu te grăbi însă, ai nevoie de mai mult timp pentru a aduna informațiile de care ai nevoie ca să poți lua decizii corecte, pentru a clarifica anumite aspecte.

 


Scorpion

Ce înseamnă pentru tine stil de viață sănătos? Ce te împiedică să ai acest stil de viață? Este indicat să te focusezi mai mult pe starea de bine, să ai mai multă grijă de sănătatea ta și a celor dragi, te îndeamnă astrele. Încearcă să găsești timp pentru activități relaxante, plăcute, revigorante.

 


Săgetator

Te afli într-o situație cu diferită de tot ceea ce ai cunoscut până acum, de aceea recomandarea astrelor este să fii mai chibzuit la capitolul bani. În plan amoros poate apărea o ocazie foarte bună pentru a recuceri persoana iubită, pentru a o suprinde cu ceva, a-i oferi mai multă atenție.

 


Capricorn

Ai noroc azi în ceea ce privește sectorul muncii. Poți participa la un interviu, la o dezbatere, la o ședință unde să ieși în evidență. S-ar putea să ți se ofere ocazia să te asociezi sau să primești o propunere de colaborare. De asemenea, este un cadru astral deosebit de bun să îți pui în practică ideile.

 


rsător

Astăzi s-ar putea să fie mult vorba despre informații, despre cunoaștere, de tot felul. Poți auzi zvonuri, poți să afli anumite secrete sau informații care să îți schimbe complet perspectiva asupra lucrurilor sau să-ți dea serios de gândit. Nu este cel mai potrivit moment pentur decizii tranșante.

 


Pești

Trecutul te-ar putea ajunge din urmă și ar putea avea un impact mai puțin plăcut asupra vieții tale personale, de aceea caută să nu sapi prea adânc după lucruri apuse, nu sta să joci după regulile cuiva care nu mai face parte din viața ta în prezent. Eliberează-te cu adevărat, te îndeamnă astrele.