Horoscopul zilei: 12 noiembrie 2022

 

Berbec

Ai parte de o zi cu energie din plin, vei ști să ai atitudine apotrivită, indiferent de situațiile care apar. Vei fi mai prietenos, mai atent în interacțiunile cu ceilalți. Este un cadru astral pentru a lua unele decizii, mai ales legate de sectorul familiei, de viața amoroasă, de chestiuni ce țin de copii, de traiul de zi cu zi.

 


 

Taur

Această zi este pentru a socializa, pentru a scoate în evidență abilitățile tale de comunicare, talentele tale. Te simți bine în centrul atenției. Este un cadru astral bun nu doar pentru imaginea publică, ci și pentru chestiuni ce țin de studiu, de învățare. Poți citi, cauți să te informezi mai mult.

 


Gemeni

Simți că unele lucruri în sectorul amoros trebuie discutate, clarificate. Unele așteptări nu au fost îndeplinite, ceva din comunicare a fost omis. E nevoie de înețelegere, de empatie, susțin astrele. Poți face planuri legate de anumite drumuri, călătorii.

 


 Rac

Este un cadru astral bun să-ți asumi anumite responsabilități, în special în sfera amoroasă. Sunt bine aspectate relațiile cu prietenii, ai chef de întâlniri, ieșiri, de a participa la unele evenimente sociale. Poți fi luat prin suprindere cu anumite propuneri sau discuții.

 


Leu

Ai mai multe lucruri de făcut azi, dar s-ar putea să nu prea ai cheful necesar, muza să lipsească. Nu insista, nu trage de tine dacă simți că ceva nu se leagă, nu funcționează, nu te convinge, susțin astrele. Nu te grăbi să iei decizii, dacă poți, mai amână.

 


Fecioară

Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare, de reculegere, de timp pentru tine, pentru a te liniști, a te detensiona, a te reface. S-ar putea să nu fii cea mai vorbăreață persoană azi și nici să fii interesat de activitățile care implică mai multe persoane. Preferi, la propriu, să stai acasă în liniște.

 


Balanță

Reușești să te apropii de anumite persoane de la care ai ce învăța, cu care poți construi ceva pe termen lung. Îți place să fii văzut, auzit. Ești determinat să depășești un nivel, să vindeci ceva, să schimbi modul în care faci unele lucruri.

 


Scorpion

Sunt bine aspectate evenimentele sociale, cele care promit distracția. Ești dispus să accepți unele întâlniri, vizite, ești curios, de aceea vei fi mai predispus să bârfești, să apleci urechea la zvonuri. Sunt favorizate și drumurile, legăturile cu străinătatea, precum și hobby-urile.

 


Săgetator

Astăzi este despre plăceri și experiențe care îți aduc bucurii, amuzament, detensionare. S-ar putea să fii tentat să faci unele cheltuieli neprevăzute, simți nevoia să-ți îndeplinești anumite nevoie, să simți satisfacții de pe urma unor achiziții de mult timp dorite.

 


Capricorn

Nu vei fi cel mai comunicativ, dar vei da dovadă de bun simț atunci când vei interacționa cu ceilalți, vei fi un bun ascultător, fără a fi intruziv în vreun fel și oferind sfaturi doar atunci când acestea ți se vor cere. Reușești să convingi, să inspiri încredere.

 


rsător

Sunt bine aspectate discuțiile constructive, cumva mai profunde, care au o latură spirituală. S-ar putea să fie favorizate și workshop-urile, terapiile, întâlnirile cu mentori, persoane care te pot ghida mai bine, te pot ajuta să înțelegi mai bine anumite lucruri. Ești preocupat de frumos, de artă.

 


Pești

Ai parte de o zi bună din punct de vedere a sferei familiei, rudelor, legăturii cu aproapiații. Gândurile îți sunt îndreptate către cămin, către nevoile celor dragi. Sunt posibile anumite cumpărături, mai ales dacă au legătură cu casa, reușești să faci alegeri inspirate. Poți ieși în natură, poți călători.