Horoscopul zilei: 13 mai 2022

 

Berbec

Este un cadru astral deosebit de bun pentru tot ce ține de reconectare, de ideea de a relua, de a reface, de a reconstrui. Ți se oferă șansa de restabilire a unei comunicări la nivel mai profund, de apropiere cu cineva din cercul tău de prieteni, cu cineva din familia extinsă.

 


 

Taur

Nu mai răscoli trecutul, nu mai sta să analizezi de mult prea multe ori situațiile și evenimentele încheiate, ci mai bine te-ai concentra pe cele în care te afli acum, cele pe care le trăiești, le descoperi în această perioadă. Caută să găsești soluțiile cele mai potrivite pentru prezent, fără a fi prins de trecut sau îngrijorat de viitor.

 


Gemeni

Astăzi este despre negociere, despre clarificare, dar și despre a afla în ce și în cine poți avea încredere, despre a înțelege mai bine ce cărți ar fi bine să le joci acum și care ar fi bine să le ții bine ascunse sau pe care să le mai amâni. Poți iniția unele discuții ce țin de sectorul muncii sau unele procese ce țin de finanțe, de parteneriate.

 


 Rac

Astăzi este despre relaționare, despre clarificări, împăcări, vindecări. Astrele te îndeamnă să nu te grăbeștii să iei decizii, ci să asculți ce au de zis cei cu care interacționezi, de asemenea, să-ți asculți sufletul pe îndelete și să încerci să lămurești tot ce este de clarificat.

 


Leu

Un partener din trecut sau un fost prieten dorește să se reîntoarcă în viața ta, să rescrie un capitol, să refacă legătura cu tine, dar astrele te avertizează să fii cît mai atent la eventualele informații care ăți vor fi prezentate, la promisiuni, pentru că pot fi capcane sau nu se bazează pe nimic solid, concret.

 


Fecioară

Sunt favorizate colaborările, lucrul în echipă, munca pentru binele comun. Sunt bine aspectate și contractele, inițierea unor tranzacții, noi activități, noi responsabilități, ba poate chiar un nou proiect se anunță. Este esențial să-ți organizezi cu grijă resursele, te sfătuiesc astrele.

 


Balanță

Astrele îți recomandă să fii prudent în comunicare azi, să lași loc și timp pentru clarificări și să te aștepți că nu toată lumea poat efi de acord cu tine, indiferent câte argumente ai avea și ce viziune plină de inspirație ai prezenta. Sunt favorizate azi ședințele, vizitele, interacțiunea cu autoritățile.

 


Scorpion

Cauți să delimitezi, să trasezi, să negociezi, să iei ceea ce consideri că ți se cuvine, că este dreptul tău. Îți exprimi părerea cu multă lejeritate oricui este dispus să te asculte sau se află în preajma ta. Găsești noi idei sau metode pentru a-ți mări veniturile.

 


Săgetator

Fii mai atent la sectorul sănătății, pentru că anumite afecțiuni din trecut se pot reactiva în această perioadă. Astrele te îndeamnă să faci mai multă mișcare, să te implici în activități relaxante, să petreci timp în natură. Evit discuțiile legate de subiecte mai puțin confortabile sau care duc la conflicte.

 


Capricorn

Ești mai melancolic azi, mai nostalgic, mai emotiv. Dacă ai de luat unele decizii sau te frământă anumite îngrijorări și temeri, ar fi bine să discuți cu persoana iubită sau cu cineva în care ai multă încredere sau care te-ar putea redirecționa, ajuta, îți poate oferi suportul de care ai nevoie.

 


rsător

S-ar putea să ai așteptări prea mari, să-ți fi făcut speranțe nerealiste față de anumite persoane, idei, promisiuni, proiecte. Ar fi bine să fii mai atent la discuțiile purtate azi, să asculți cu adevărat informațiile care vin spre tine, să fii mai receptiv la părerile celorlalți.

 


Pești

Este posibil să ai mai multe drumuri de făcut azi, să fii copleșit de o listă lungă de sarcini pe care le ai de bifat. Un talent personal sau o anumită calitate te-ar putea ajuta să obții tot ceea ce-ți dorești azi, susțin astrele, de aceea caută cu atenție printre resursele pe care le deții.