Horoscopul zilei: 14 mai 2022

 

Berbec

Ziua de azi îți aduce claritate, profunzime, liniște și încredere. Te simți mai ascultat, mai înțeles, dar cumva și mai puternic în relația de cuplu. În sfârșit, poți simți și afirma că îți regăsești echilibrul afectiv alături de partenerul de viață. De asemenea, ești și mia creativ, mai deschis de a-ți folosi talentele.

 


 

Taur

Astăzi este despre sfera sinelui, despre a-ți asculta nevoile, gândurile, emoțiile. E un prilej de a reevalua anumite aspecte, de a insista asupra unor idei. Ești dispus să depui mai mult efort pentru realizare unei dorințe aparent uitate și reapărute acum la orizont. Oferă-ți un cadou, te îndeamnă astrele.

 


Gemeni

Te concentrezi asupra sfeei familiei, unde lucrurile au fost în ultimele zile mai tensionate, mai agitate. Știi cum să echilibrezi lucrurile, cum să-i ajuți pe ceilalți să se lase purtat de val, să se mai relaxeze, să se conecteze unul la celălalt. Este un moment bun să ieși din rutină, să faci ceva diferit. Este bine aspectată și ieșirea în natură.

 


 Rac

Te concentrezi asupra relaționării cu ceilalți, dar și asupra consolidării reputației. Ar fi bine să nu apleci urechea la bârfe, să nu crezi în zvonuri, pentru acestea te pot deruta. Concentrează-te pe ceea ce știi, pe concret, pe informațiile verificate. De asemenea, ar fi indicat să inveți să te mai lași și dus de val, fără să controlezi tu totul.

 


Leu

Adevărul iese la iveală, sunt date mpștile deoparte, vezi dincolo dde ambalaje, te bazezi pe fapte, pe lucruri concrete. Ai putea reveni în această perioadă asupra unor detalii pierdute din vedere atunci când te-ai apucat rapid de o saercină, o activitate, fără să verifici, să analizezi bine lucrurile, iar acum s-ar putea să vezi realitatea exact așa cum este.

 


Fecioară

S-ar putea să te aștepte o zi plină, cu mai multe sarcini de făcut, chestiuni de rezolvat, de aceea prioritizarea acestora chiar de la primele ore ale dimineții ți-ar putea fi de ajutor, te sfătuiesc astrele. Este un cadru astral bun pentru sectorul financiar, sunt favorizate cumpărăturile, ai dispoziția și inspirația necesare.

 


Balanță

Vei realiza că pentru a reuși să ajungi la obiectivul tău, să-ți realizezi dorința este nevoie de efort susținut, de determinare, de concentrare, de motivație permanentă, de încredere. Este nevoie și să înțelegi și să accepți că greșelile sunt inevitabile, te sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

Poți avea parte de unele provocări, de situații sau aspecte neașteptate. Sfatul astrelor: pentru probleme noi, poți încerca să folosești mai întâi soluțiile vechi, încercare, verificate, și abia apoi să te gîndești la ce alte metode și idei noi ai putea încerca. De asemenea, ar fi bine să ceri părerea partenerului de viață, să te consulți cu cei dragi, dacă este vorba despre decizii pe termen lung.

 


Săgetator

Ai avut câteva zile mai agitate, mai obositoare, iar acum astrele sugerează că este indicat să te îngrijești și să te menajezi, să te implici în activități prin care să-ți recapeți forțele. Este un cadru astral deosebit pentru conexiuni, legături, apropriere sufletească, cît și pentru spiritualitate.

 


Capricorn

Anumite decizii luate în trecut s-ar putea să te încurce în prezent, să nu-ți ușureze deloc unele chestiuni din prezent. Nu lăsa mîinile în jos, nu este timpul pentru a renunța, ci pentru mobilizarea forțelor interioare, pentru refacerea planului sau pentru reorganizarea stilului de viață și regândirea obiectivelor, strategiilor.

 


rsător

Este timpul să faci pace cu tine, să nu mai ai așteptări și cerințe prea mari de la propria persoană, mai ales dacă acestea chiar nu-ți aduc nici fericirea, nici liniștea atît de dorite de tine. Scutură-ți mintea de toate acele idei învechite și convingeri care te țin pe loc,t e sfătuiesc astrele.

 


Pești

Ar fi bine să schimbi mediul, spațiul, locația, să ieși din casă și să te bucuri de noi experiențe, să te revezi cu prietenii, cu cei cu care împărătășești aceleași pasiuni, dar și să-ți faci noi cunoștințe, susțin astrele. Cu toate acestea, fii atent la cheltuieli, la deciziile legate de bugetul familiei.