Horoscopul zilei: 15 februarie 2021

 

Berbec

Astazi este o zi foarte buna sa te implici in proiecte sociale sau sa iei parte la unele evenimente in care iti poti oferi ajutorul, sprijinul. Ai nevoie sa oferi, sa te simti util si te simti bine atunci cand te preocupi si de nevoile celorlalti, spun astrele.

 

 


 

Taur

Esti sarmant si cumva dornic de aventura, de distractie, de placeri, de joaca. Ai grija la semnele si mesajele pe care le trimiti, pentru ca ai tendinta sa flirtezi si s-ar putea ca persoana cealalta sa nu fie la fel de dispusa sa-ti raspunda, ba chiar sa nu se simta confortabil in prezenta ta. Este in regula atata timp cat gesturile tale sunt decente, discrete.

 


Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera sfarsiturilor, incheierilor. Este o zi buna pentru introspectie, pentru a analiza cum au decurs lucrurile in ultima perioada, dar si pentru clarificari, concluzii. Este timpul sa renunti la unele lucruri, sa schimbi unele obiceiuri.


 Rac

Manifesti o energie puternica ce vine din sfera iubirii, dar cumva aceasta va capata nuante de inflacarare, de pasiune, de flirt, de atractivitate. Esti tentat sa-ti folosesti abilitatile de cuceritor. Simti nevoia sa te joci, dar si sa te simti validat, apreciat. Poti cunoaste pe cineva special sau poti incepe o poveste de iubire, spun astrele.

 


Leu

Semnul tau zodiacal se afla in sfera caminului si sunt favorizate discutiile purtate in familie, sunt clarificate anumite aspecte, poti face anumite organizari, poti planifica unele evenimente in familie sau vizite, deplasari.

 


Fecioara

Astazi esti preocupat de adevar, dreptate, armonie, corectitudine, indiferent ca este vorba despre sectorul muncii, de parteneriate, afaceri, relatiile de prietenie sau familie. Esti onest, si ceri si de la ceilalti sa-ti raspunda la fel.

 


Balanta

Astazi vei descoperi ca joci rolul unui salvator sau pur si simplu a unui prieten de incredere,  fie ca este vorba despre a prelua o sarcina sau o responsabilitate, fie ca oferi solutii indraznete si ajutatoare cuiva care se afla in fata unei dileme, a unei cumpene si nu stie ce alegere sa faca sau cum sa actioneze.


Scorpion

Astazi este o zi foarte buna pentru afaceri, negocieri, poti primi bani si ii vei utiliza cu folos, spun astrele. Este esential totusi sa nu ai asteptari prea mari de la ceilalti, sa nu presezi prea mult lucrurile, sa nu exagerezi cu cerintele, dar si sa ai grija la felul in care comunici.

 


Sagetator

Bucura-te de ceea ce iti ofera aceasta zi, indiferent de cat de mic si aparent nesemnificativ pare acel lucru, gest, situatie. Poti avea parte si de unele sincronicitati interesante, de parca Universul aranjeaza astfel incat sa fii cat mai placut surprins de tot ceea ce traiesti, de tot ceea ce ti se intampla.

 

 


Capricorn

Rezolvi foarte multe lucruri astazi si multe vor fi in favoarea ta. Este un cadru astral bun pentru a comunica, pentru a stabili unele obiective, planuri, pentru a gasi strategii, pentru a te alatura unui proiect, pentrua coopera, pentru aspecte legate de echipa, grup, comunitate.

 

 


Varsator

Vezi imaginea de ansamblu. Ai planuri marete, iar acest lucru se datoreaza faptului ca semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni. Este un cadru astral deosebti de bun pentru a da startul unei noi etape, a unui capitol, pentru a lansa un proiect, pentru dezvolta o idee.

 

 


Pesti

Astazi dai dovada de multa creativitate, de aceea indemnul astrelor este sa te preocupi de acele activitati care iti bucura sufletul, ca te lasa in voie sa-ti folosesti imaginatia. Care sunt hobby-uri tale, ce pasiuni ai? Este un moment bun si pentru a petrece mai mult timp in aer liber.