Horoscopul zilei: 15 septembrie 2022

 

Berbec

Astrăzi este despre corectitudine, despre onestitate, tranparență, despre adevăr. Este important să-ți stabilești obiectivele, să fie cât mai clare, să fii cu actele la zi, să ai facturile plătite, împrumuturile restituite. Dacă e cineva cu care încă nu ai încheiat anumite socoteli, acum este momentul să o faci.

 


 

Taur

Este timpul potrivit și momentul potrivit! Ai resursele necesare, ți se oferă sprijinul de care ai nevoie, norocul este de partea ta, de aceea îndemnul astrelor pentru azi este să acționezi, cu promptitudine și încredere. Nu amâna, căci trenul nu te va aștepta în gară!

 


Gemeni

Caută să eviți conflictele, disputele de orice fel. Ai grijă la ce cuvinte alegi să folosești azi, nu arunca nimic din ce nu-ți dorești să fie imediat interpretat altfel decât îți dorești, te atenționează astrele. Ai mai multă încredere în propriile forțe și nu abandona lucrurile la jumătatea drumului.

 


 Rac

Simți că îngrijorprile se mai disipă, reușești să ai o atitudine mai optimistă în ceea ce privește viitorul. Ești implicat într-o sarcină care deși îți mai dă bătăi de cap, reușești să o privești cu alți ochi, dintr-o altă perspectivă și parcă astfel nu mai pare atât de complexă și dificilă.

 


Leu

Sunt bine aspectate azi întâlnirile, vizitele, discuțiile de grup, ba chiar și bârfele. S-ar putea ca azi să te revezi cu cineva cu care nu te-ai mai văzut de mult sau să reiei o legătură pe nașteptate. Este un moment bun să închei un capitol, să lași o supărare în urmă.

 


Fecioară

Fii atent cu abordezi chestiunile ce țin de rude, de familia extinsă, pe de o parte, dar și de cele ce țin de finanțe, pe de altă parte. Ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra studiului, cercetării, să cauți informațiile de care ai nevoie pentru proiectul tău, sarcina pe care o ai de dus la bun sfârșit și care te macină.

 


Balanță

Ar fi bine să te gândești să-ți oferi mai des momente de respiro, să te implici mai des în activități relaxante, mai ales dacă acestea presupun întâlnirea cu cineva interesant, o discuție de suflet, dezvoltarea unui subiect profund, spiritual. Ai nevoie să te eliberezi, să te exprimi.

 


Scorpion

Ai nevoie de o zi mai echilibrată, mai calmă, de aceea ar fi bine să lași activitățile extenuante pe altă dată, precum și alegerile mult prea complicate pe seama altora. Renunță la orgolii, la ideea de a controla, de a demonstra ceva, manifestările de superioritate nu-ți au azi locul, te avertizează astrele.

 


Săgetator

Nu prea ești dispus să muncești în plus sau să faci eforturi suplimentare, de aceea azi vei prefera rutina, simplitatea, familiarul, predictibilul. Poți primi azi unele informații bune, utile, dar nu te grăbi cu alegerile, cu concluziile.

 


Capricorn

Unele sarcini de serviciu au fost cam neglijate, iar acum ar trebui să recuperezi, să le dedici mai mult timp. Ar fi bine să te focusezi mai mult și asupra chestiunilor ce țin de rude, de familie, căci cineva are nevoie de sprijinul tău și s-ar putea să nu prea știe cum să ți-l ceară.

 


 rsător

Ai parte de o zi plină de tot felul de chestiuni minore, dar care vor necesita atenție sporită și care la finalul zilei te vor lăsa aproape epuizat. Evită să te stresezi mai mult decât este cazul. Sunt favorizate achizițiile, în special cele ce țin de cămin, de redecorare, de înfrumusețare.

 


Pești

Astăzi ai o anumită clarviziune, o maturitate sau o înțelepciune pe care prea puțini o vor înțelege. Ești un bun observator, văzând lucrurile pe care alții nu le văd. Găsești greșelile unor acțiuni făcute de alții și încerci să le rezolvi, să le refaci. Astăzi s-ar putea să te trezești că ceilalți îți cer sfatul, că au încredere în concluziile tale.