Horoscopul zilei: 17 noiembrie 2022

 

Berbec

Ești mai optimist azi, spre deosebire de celelalte zile, mai deschis să accepți alte păreri, alte idei decât cele pe care le ai tu. Ești mai dispus să faci unele schimbări, în special dacă țin de rutina ta, dar acestea să nu fie majore, să nu te scoată prea mult din zona de confort.

 


 

Taur

Ești inventiv, creativ azi, poți găsi soluții bune la situațiile pe care le ai de gestionat. Cauți să organizezi azi lucrurile diferit de ce ai făcut până în prezent. Este indicat să fii mai atent la sugestiile pe care ți le vor oferi ceilalți, să privești cu mai multă atenție în jurul tău, la felul în care procedează ceilalți.

 


Gemeni

Vei încerca să îți îmbunătățești sectoul comunicării, să stabilești noi cotnacte, noi prieteni, noi colaborări, să te implici în noi proiecte sau să te alături unui grup care te interesează. Nu este cel mai bun moment pentru a discuta despre bani, dar poți face planuri eficiente de viitor.

 


 Rac

Ai nevoie de mai mult timp, de mai multe resurse, de ceva ajutor sau îndrumare. Nu-ți place să fii constrâns de ceva, să ți se impună, să nu ai toate elementele înainte de a hotărî ceva. Sunt bine aspectate chestiunile legate de iubire, de cămin, de familie.

 


Leu

Ești mai jucăuș azi, mai distractiv, poți încerca ceva nou, poți accepta o experiență diferită. De asemenea, ai nevoie să echilibrezi lucrurile în special în raportul dintre muncă și cămin, atlfel te vei trezi cu reproșuri sau resentimente neașteptate. Nu este cea mai bună zi pentru drumuri.

 


Fecioară

Sunt favorizate discuțiile, negocierile, chestiunile legate de vânzări și afaceri. Este un cadru astral bun pentru a-ți folosi abilitățile, pentru a te impune, a te arăta lumii, sugerează astrele. Poți pune bazele unui nou proiect, a unei legături speciale, poți începe o nouă etapă sau colaborare.

 


Balanță

Poți rezolva anumite chestiuni ce țin de sfera muncii, de bani sau bugete, dar și de nevoi ce țin de cei dragi.  Ești mai vulnerabil, mai sensibil, mai atent la fricile, emoțiile celor cu care interacționezi azi. În sfera iubirii reușești să te pui în locul celuilalt, să-i înțelegi mai bine perspectiva.

 


Scorpion

Reușești să stârnești unele valuri în jurul tău, să contribui cumva la apariția unor zvonuri, a unor controverse. Poți face unele cheltuieli compulsive, mai mult pentru propriul ego, decât ceva care să-ți fie cu adevărat util. Fii atent la ce planuri faci azi, pentru că riști să te apuci de ceva ce nu vei reuși să finanlizezi.

 


Săgetator

Astăzi poți simți nevoia de a face puțină pauză, de a spune ”stop” unor sarcini, de a te conecta la sinele tău, de a privi un pic în suflet, dar și de a fi mai atent la semnele pe care ți le indică propriul organism, la tot ce ține de propria sănătate.

 


Capricorn

S-ar putea să nu fii în formă maximă, să descoperi că ultima perioadă te-a cam epuizat și e nevoie să îți acorzi mai multă atenție, să te odihnești mai bine, poate chiar să te detașezi de anumite sarcini sau să lași pe seama altora unele responsabilități. Ascultă-ți intuiția, te sfătuiesc astrele.

 


rsător

În profesional ai unele idei bune pe care ar fi de dorit să le dezvolți, altfel se pierd. E nevoie să fii mai atent la ce au cei din familie să-ți comunice, este foarte posibil ca pentru a prinde curajul să se exprime a fost necesară multă muncă interioară, de aceea urmărește semnele și mesajele cu care vin azi spre tine cei dragi.

 


Pești

În această zi ar fi bine să eviți stresul, discuțiile în contradictoriu, chiar dacă apar situații pe care nu le-ai prevăzut, evenimente pe care nu le-ai calculat. Poți rezolva unele chestiuni ce țin de echipa, grupul din care faci parte, poți îmbunătăți relațiile cu unii colegi, colaboratori.