Horoscopul zilei: 18 noiembrie 2022

 

Berbec

Pare o perioadă în care lucrurile nu prea evoluează, au același ritm, toutl este familiar, previzibil și probabil din această cauză ai această senzație că nu e ceea ce îți dorești, că ți-ar prinde bine puțină mișcare, dinamicitate, un suflu nou, o provocare. Dar care este sfera care te poate suprinde în acest sens?

 


 

Taur

Ai parte de o zi intensă, în special în sectorul muncii. Este esențial să dai dovadă de înțelegere, de diplomație în interacțiunile pe care le ai cu colegii, cu colaboratorii, partenerii. Sfatul astrelor este să fii atent la ce atitudine manifești azi, la ce cuvinte alegi. Caută să fii cît mai echilibrat în toate.

 


Gemeni

Sunt bine aspectate bunurile materiale, cadourile, ești mai pragmatic, cauți dovezi, lucruri palpabile. Acestea nu apar cumva ca urmare a unor lipsuri emoționale? Sapă adânc în sfera vieții interioare și află ce anume nu a fost clarificat și unde e nevoie să accepți, să faci pace.

 


 Rac

Este o zi bună pentru schimb de păreri, de idei, pentru a împărtăși emoții, gânduri, pentru a afla informații. Deschizi cu mai multă deschidere despre situații mai vechi, clarifici ceva din trecut. Apar unele oportunități în sectorul parteneriatelor, poți începe o colaborare sau discuți despre o nouă alianță.

 


Leu

Fii mai atent la conflictele care pot apărea în cuplu. Fii mai atent la ce îți comunică partenerul, lasă geloziile deoparte, te sfătuiesc astrele. Evită bârfele, zvonurile, nu te lăsa influențat de ceilalți. Pot apărea anumite schimbări în ceea ce privește unele parteneriate, grupuri.

 


Fecioară

Este posibil ca lucrurile să nu iasă întocmai cum ai planificat, dar să apară unele ocazii de care ar fi bine să ții cont. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă concentrare și seriozitate la locul de muncă, pentru că pot apărea momente în care să fii testat, verificat.

 


Balanță

Se deschis unele uși azi, apar unele oportunități, poți clarifica unele emoții, dar și situații. Poți relua unele legături, fie cu cei din străinătate, fie cu cineva din mediul virtual. Fii atent la detalii, pot apărea azi anumite erori, mai ales dacă este vorba despre hârtii, teste, acte.

 


Scorpion

Sunt favorizate activitățile recreative, tot ce ține de distracție, joacă, flirt, dar și creativitate. Este posibil să ai tendința de a face unele cheltuieli nejustificate, neanalizate cu atenție în prealabil. Vei reuși să faci lucrurile astfel încât acestea să fie organizate, să se așeze cum îți dorești.

 


Săgetator

Ai idei bune, dar pe care încă nu dorești să le expui, să le împărătășești și celorlalți, fie pentru că simți că e nevoie să le mai cizelezi, să le mai analizezi, fie și pentru că ai teama ca acestea să nu fie luate în serios. Ai nevoie să mai lucrezi un pic asupra încrederii în propriile forțe, te îndeamnă astrele.

 


Capricorn

Apar unele proiecte în sectorul socop-profesional, apar ocazii de a face unii bani, dacă nu acum imediat, în viitorul apropiat. Simți că e nevoie să te pregătești mai mult. S-ar putea să iei unele decizii ce țin de dezvoltarea unei abilități, de acumularea unor noi cunoștințe.

 


rsător

Este o zi bună pentru tot ce ține de romantism, de iubire, de apropiere. Ești binedispus, voios și mai deschis atunci când cineva apare cu o idee nouă. Sunt bine aspectate ”suprizele” ce țin de sfera profesională, poți afla unele răspunsuri, vin unele vești care te încântă.

 


Pești

În această zi ești cumva mai ușor influențat de anumite evenimente sau situații ce țin de sfera familiei. S-ar putea să fie nevoie să iei anumite decizii, anumite măsuri, acestea pornind de la nevoile celor dragi. Este posibil să realizezi că trebuie să faci unele compromisuri doar ca toată lumea să fie în regulă, mulțumită.