Horoscopul zilei: 18 septembrie 2022

 

Berbec

Ar fi bine să-ți oferi ceva mai mult timp și spațiu pentru a te focusa mai mult de acele activități care te ajuta să-ți recapeți energia, liniștea, pozitivitatea. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a-ți suna prietenii, pentru a organiza o întâlnire cu un grup de persoane speciale din viața ta.

 


 

Taur

Este un moment bun să te organizezi, să aranjezi lucrurile, să clarifici unele chestiuni, să pregătești spațiu, să faci loc pentru ceva, fiindcă Universul îți pregătește ceva zilele următoare și ar fi bine să fii pregătit. Este bine aspectat un proiect creativ, un eveniment social.

 


Gemeni

Ești plin de energie, iar îndemnul astrelor este să nu o irosești pe chestiuni minore, neimportante, care nu sunt nici urgente, nici deosebite. Astăzi este despre a te exprima, despre a-ți face vocea auzită. Sunt bine aspectate discuțiile cu cei din familia extinsă, poți clarifica unele lucruri sau lua decizii.

 


 Rac

Poți avea azi unele beneficii de pe urma unor discuții sau întâlniri cu persoane influente, persoane cu mai multă experiență de la care poți învăța, poți primi unele răspunsuri sau informațiii prețioase. Este un cadru astral prelnic pentru lectură, pentru studiu, dar și pentru a-ți așterne gândurile pe hârtie.

 


Leu

Nu trebuie să faci schimbări în exterior, dar ar fi binevenite unele schimbări ce țin de perspectivă, de ceea ce vine din interiorul tău. Anumite idei nu-ți aduc beneficii, nu te ajută, nu-ți servesc, te atenționează astrele și este nevoie să le identifici și să le identifici.

 


Fecioară

Apar unele adevăruri, unele chestiuni nerezolvat ies la suprafață și este nevoie să te preocupi acum de ele. Impresionant va fi felul în care vei reuși să le gestionezi, susțin astrele, să găsești un anumit echilibru. Vei găsi și un aliat de încredere azi și vei înțelege că  două capete sunt întotdeauna mai bine dacă ai de luat o decizie.

 


Balanță

Astăzi preferi să te delimitezi de ceilalti, de ideile acestora, de problemele lor, vrei liniște, îți dorești să faci pace cu tine insuți. Este o zi bună să te bucuri de acele mici pasiuni și activități care te relaxează, o zi bună să meditezi, să te conectezi cu natura, susțin astrele.

 


Scorpion

Te simți de parcă te trezești dintr-o amorțeală, de după o pauză. Ai energie, ești într-o formă de zile mari, grație planetei Marte, ești și intuitiv, mulțumită Lunii. Sfatul astrelor este să fii atent la avantajele care îți ies în cale și să te folosești de acestea.

 


Săgetator

Sunt favorizate azi comunitățile, grupurile, activitățile în care participă mai multe persoane. Dacă te gândești la un proiect, ai o idee pe care o dezvolți de ceva timp pe hârtie sau în minte, poate ar fi cazul să și acționezi? Ai atâtea abilități, ai atâtea să oferi lumii, te îndeamnă astrele.

 


Capricorn

Primești azi unele răspunsuri, unele vești, afli informațiile de care ai nevoie. Toate acestea vin și pentru că te lași prutat de val, ești mai deschis, accepți să faci parte din acest proces. Te preocupi azi mai mult de bani, de tot ce ține de partea materială, de siguranță, de stabilitate.

 


rsător

Vei reuși să ajungi la linia de finiș, dacă te vei focusa pe obiectiv, dacă îți vei folosi talentele și abilitățile, spun astrele. Folosește-te de fiecare moment care apare în cale, întoarce fiecare piatră, ca să vezi ce ascunde.

 


Pești

Ai toată puterea de partea ta, ai forța emoțională și mentală de a face lucrurile așa cum ți le-ai propus. Sfaturile astrelor este să te exprimi, să comunici, să împărtășești. Este un cadru astral bun și pentru a te focusa asupra inconștientului.