Horoscopul zilei: 19 noiembrie 2022

 

Berbec

S-ar putea ca lucrurile să fi fost un pic mai lăsate în ultima perioadă, să nu fi avut resursele, inspirația, timpul sau cheful necesar pentru a te preocupa de toate și din această cauză vei descoperi că s-au cam adunat. Nu e nevoie să te alarmezi, dar e necesar să prioritizezi cât mai bine totul, ca să știi ce e urgent, pe ce trebuie să te focusezi mai întâi.

 


 

Taur

Ești în vizor, verificat, testat. E nevoie să-ți asumi, să dai dovadă de maturitate, seriozitate. Ar fi bine să faci un efort de voință și să înveți să fii mult mai responsabil cu acțiunile pe care le faci. Este esențial să onorezi cuvântul dat, promisiunea oferită.

 


Gemeni

În această zi te vei gândi mai mult, mai serios la anumite chestiuni ce țin de muncă, de afaceri, de lucrul cu hârtiile. S-ar putea să iei în calcul să faci unele schimbări, să renunți la un proiect în favoarea altuia, ba poate chiar să aplici pentru un nou job. Este bine aspectată comunicarea în scris, de aceea ar fi minunat să te folosești de acest context.

 


 Rac

Dacă închizi ochii și pretinzi că nu se întâmplă nimic, că totul este în regulă, nu ai să ajungi la niciun rezultat, ba din contra, vor apărea frustrări serioase, persistente. E nevoie să acționezi, e momentul să-ți ceri drepturile, să lupți pentru tine, pentru lucrurile în care crezi.

 


Leu

E timpul să-ți exprimi intențiile, oricât de delicate ar părea la prima vedere anumite chestiuni. E necesar să fii sincer cu tine, corect cu ceilalți. Se îmbunătățesc anumite relații cu colegii sau cu prietenii. Astăzi vei avea de clarificat anumite chestiuni legate de un grup, de o echipă din care faci parte.

 


Fecioară

S-ar putea să nu ai tocmai energia pe care o așteptai, să fii mai jucăuș, mai dornic de entertainment, decât de chestii serioase, de muncă. Ești mai preocupat de acele lucruri care țin mai mult de pasiuni, de hobby-uri, decât de sarcinile care sunt pe lista din agendă.

 


Balanță

Astăzi ești expert în comunicare, mai ales dacă este vorba de mediere. Vei avea tendința să-i împaci pe toți, să scoți în evidență aspectele pozitive ale celor cu care vei interacționa. Ești optimist și crezi cu tărie că vei avea parte de luminozitate, că ți se va răspunde așa cum te aștepți.

 


Scorpion

S-ar putea să descoperi că nu prea se mai aplică strategiile folosite în trecut la evenimentele sau situațiile din prezent și e nevoie să vii cu altceva, să regândești totul, să te reinventezi. Lasă victimizarea deoparte, apucă-te de treabă și caută să te adaptezi din mers.

 


Săgetator

Este o zi în care ești plin de inspirație, poți crea fie un nou sistem de lucru, fie vei veni cu o propunere bună în grupul în care activezi, fie o nouă perspectivă, abordare. Schimbi strategia, ai îndrăzneală, iar rezultatele nu vor întârsia să apară, te asigură astrele. Lucrurile par armonioase și în sfera iubirii, relației romantice.

 


Capricorn

Este timpul să delimitezi unele lucruri, să clarifici ceva, să-ți restabilești o poziție, fie că este vorba în sectorul profesional, fie în ceea ce privește sectorul familiei. Ai nevoie să fii auzit, să fii urmat de ceilalți. Este o zi importantă, susțin astrele, modul în care te poziționezi acum ca influența desfășurarea unor evenimente care urmează.

 


rsător

Ești în centrul atenției, vei fi cumva răsfățat, apreciat. Este posibil să ai parte de laude, de cadouri, să îți fie recunoscute meritele, să culegi unele roade. Azi ar fi bine să îți analizezi cu mai multă atenție finanțele, să te centrezi pe buget, pe ce planuri ai pe mai departe, s-ar putea să fie nevoie să te reorganizezi.

 


Pești

Trebuie să lucrezi mai mult cu tine, cu încrederea pe care o ai în forțele proprii. Este o zi în care vei definitiva o situație, vei clarifica ceva, îți asumi o nouă responsabilitate, accepți o sarcină, un proiect. Este un cadru astral bun și pentru a studia ceva, pentru a te pregăti de un examen, de un test, de o prezentare.