Horoscopul zilei: 2 mai 2022

 

Berbec

Simți că este nevoie să faci unele schimbări, să mai stimulezi lucrurile. Ești într-o adevărată misiune de eliberare, de „debarasare” și de renunțare la toată acea toxicitate adusă de convingerile și ideile limitatoare ale altor persoane din preajma ta. Reușești să le identifici și să le elimini?

 


 

Taur

Ai noroc azi din plin, chiar dacă se anunță o zi aglomerată în care ai de rezolvat destul de multe sarcini. Te simți bine cu tot ceea ce faci, mai ales la capitolul de comunicare, cum s-ar spune, te simți ca peștele în apă. Profita la maxim de toate sincronicitatile frumoase ale acestei zile.

 


Gemeni

Fii atent la capitolul investiții, analizează bine colaborările în care ești implicat, persoanele cu care te-ai asociat. Recomandarea astrelor astăzi pentru tine este să o iei mai ușor, să te mai și relaxezi, pentru că nu ai niciun motiv nici să te grșbesti, nici să demonstrezi ceva cuiva.

 


 Rac

Astăzi vei petrece mult timp cu mâna pe portofel, de aceea ai grijă cum gestionezi lucrurile atunci când este vorba de bani, te atenționeaza astrele. În plan profesional, privești lucrurile într-un mod total diferit, iar acest lucru se poate datora faptului că semnul tău zodiacal se află în sfera marilor viziuni.

 


Leu

Te așteaptă o zi superbă în ceea ce privește sectorul imaginii publice. Te simți regele Universului, ai parte de mult entuziasm, bună dispoziție și reușești să oferi pozitivitate și în jurul tău. Lucrurile vor ieși mult mai bine dacă și atitudinea manifestată de tine va fi una optimistă, susțin astrele.

 


Fecioară

Ai grijă cui și ce sfaturi oferi, pentru că uneori intențiile celorlalți nu sunt printre cele mai luminoase. Triază persoanele, discuțiile, subiectele de azi. Caută să fii cât mai neutru mai ales în chestiuni care nu te vizează, să nu te implici mai mult decât este cazul.

 


Balanță

Astăzi ar fi bine să te focusezi pe ceea ce-ți dictează intuiția. Fii diplomat și evită interacțiunile care sigur pot duce către conflicte și neînțelegeri. Azi nu este cea mai bună zi pentru dezbateri. Concentrează-te mai mult pe activitățile care te bucură, care nu te încarcă negativ.

 


Scorpion

Comunicarea este un element foarte important al acestei zile. Ai idei bune, iar persoanele cu care te întâlnești azi au stare bună, veselă și care te dinamizează și pe tine. De asemenea, este o zi excelentă să studiezi, să întrebi, să acumulezi informații.

 


Săgetator

Este esențial să clarifici azi ceva legat e casă, de familie, de copii și să te ocupi chestiunile domestice, care țin de reorganizare, reabilitare, renovare, curățenie. Este un cadru astral prielnic și pentru a rezolva o problemă ce vizează o rudă sau un prieten apropiat.

 


Capricorn

Astăzi vei reuși să echilibrezi lucrurile după o perioadă în care nu prea ai știut cum să gestionezi unele lucruri. Ți se deschid unele uși, apar noi căi, soluții, iar entuziasmul nu va întîrzia să apară. Este un cadru astral bun pentru un nou început, spun astrele.

 


rsător

Cauți stabiltiate în tot ceea ce faci și reușești azi să te impui întro situația delicată. Te afirmi, poți să ieși cu ceva în evidență și știi să gestionezi unele aspecte în plan profesional. Astăzi investești energie pozitivă în tot ceea ce faci, iar ceea ce vei oferi, vei primi în schimb, spun astrele.

 


Pești

Astăzi este despre iubire, tandrețe, sentimente, emoții romantice. Dacă ești implicat într-o relație de lungă durată, arată-i partenerului cât de mult apreciezi că îți este alături, te îndeamnă astrele. Dacă ești singur, azi poate apărea ocazia de a cunoaște pe cimeva special sau de a-ți face curajul să te apropii dde o persoană cu care rezonezi.