Horoscopul zilei: 2 octombrie 2022

 

Berbec

Ese esențial să reții mesajul astrelor pentru această zi: acționează, acum este cel mai bun moment! Ar fi bine să valorifici la maximum oportunitățile care apar azi, în special în sfera carierei. Pot apărea persoanele potrivite sau cu experiența de care ai nevoie, ori poate aliații doriți.

 


 

Taur

Vei avea parte de apreciere, de recunoaștere, de laude azi. Este unn cadru astral favorabil și pentru tot ce ține de sectorul amoros. Bazează-te pe creativitatea ta și nu fugi de actvivitățile care apar spontan, de ofertele pe care le primești pe neașteptate.

 


Gemeni

Sunt favorizate evenimentele sociale, întâlnirile cu prietenii, activitățile de grup, discuțiile pe subiecte care te interesează. Pot apărea și unele situații neașteptate, evenimente pe care nu ai putut să le calculezi. Ar fi bine să mai renunți la rigiditate și să te adaptezi la situațiile noi create.

 


 Rac

Poți afla un secret, cineva ți se va destăinui, va decide să-ți dezvăluie ceva și vei fi deschis să fii persoana care oferă un umăr, un sprijin. Pot veni unele surprize din sectorul amoros, pe de o parte, dar și din sfera drumurilor, deplasărilor, străinătății.

 


Leu

Se creează circumstanțele favorabile pentru a te focusa pe pasiuni. Lucrurile par mai liniștite azi, vei reuși să te bucuri de activitățile care îți aduc plăcere, care te încarcă pozitiv, care țin de cămin, de familie. Sunt bine aspectate și cumpărăturile, susțin astrele.

 


Fecioară

Focusează-te mai mult pe relațiile cu copiii, cu cei mai tineri, fii mai deschis la noutate, la ce ți e sugerează, la informațiile primite azi. Este un moment bun să te apropii de frații tăi, surorile tale sau de prieteni de suflet. Poți primi unele oferte, invitații pe care ar fi bine să le iei în calcul.

 


Balanță

S-ar putea ca lucrurile să nu decurgă așa cum te aștepți sau să afli noutăți sau vești imprevizibile și care să te uimească destul de mult. Nu este cazul să te stresezi pentru ceva ce nu poți schimba, nu te lăsa influențat de ideile persoanelor care numai pozitivitate numai nu oferă.

 


Scorpion

S-ar putea să apară unele elementele neprevăzute azi, iar acest lucru să nu-ți placă. Cauți stabilitatea, siguranța, familiarul, vrei liniște de la această zi, de aceea vei evita activitățile care țin de grupuri mai mari de persoane sau care presupun deplasări sau călătorii mai lungi.

 


Săgetator

Te ocupi mai mult de casă, de problemele domestice și s-ar putea să nu fii prea interesat de sfera socială, de activitățile de grup, de ieșirile în afara propriei locuințe sau localități. Te simți bine așa, înconjurat de ceea ce îți este familiar. Este un moment bun și pentru pasiuni, hobby-uri.

 


Capricorn

Pentru a evita greșelile, vei încerca să cauți informații pe care ulterior să le verifici din mai multe surse. Este posibil să exagerezi cu această căutare, precauție și insistență, dar s-ar putea ca în viitorul apropiat să te feliciți pentru răbdarea avută în aceste zile.

 


rsător

S-ar putea să fie nevoie să iei unele decizii legate de familia extinsă, de cămin, să te preocupi de unele treburi ce țin de birocrație. Este un cadru astral prielnic pentru tranzacții, pentru împrumuturi, pentru chestiuni legate de bancă, susțin astrele.

 


Pești

Organizează-te mai bine, atât în ceea ce privește rutina zilei, cât și în ceea ce privește sectorul financiar. Nu este cea mai potrivită zi pentru a risca, pentru a încerca ceva care nu prezintă siguranță. Ar fi bine să fii mai atent la cheltuieli, dacă nu dorești să-ți simți buzunarul gol pentru mult timp de acum în colo.