Horoscopul zilei: 20 septembrie 2022

 

Berbec

Lucurile par să se energizeze azi, să capete un ritm mai alert, să fie nevoie să dai dovadă de atenție sporită, de promptitudine, atât în sectorul muncii, cât și în sfera vieții personale. Sunt bine aspectate ambițiile socio-profesionale, începerea unor noi proiecte, a unei etape, a unei sarcini.

 


 

Taur

Astrele te îndeamnă să ieși în lume și să explorezi, să descoperi, să fii curios să încerci, să testezi. Este o zi bună pentru a-ți lărgi orizonturile cu noi cunoștințe, pentru a acumula informații. Sutn bine apsectate și elementele ce țin de străinătate, de culturi noi.

 


Gemeni

Este o zi prielnică pentru a-ți seta un obiectiv, pentru a planifica ceva, pentru a-ți asuma un angajament pe termen lung, iar Marte te va ajuta să-ți păstrezi motivația. S-ar putea să ai parte de unele siutații care te vor ajuta să înțelegi mai bine unele lecții, să-ți reamintești care sunt principiile și valorile importante.

 


 Rac

Astăzi ar fi bine să discuți deschis despre bani, despre chestiuni ce țin de facturi, de împrumuturi, de tranzacții, de investiții, de cumpărături. Poți beneficia de pe urma unor decizii azi, dacă le vei lua ținând cont de partea ta pragmatică, nu de cea emoțională.

 


Leu

Ar fi bine să te bazezi pe lucruri concrete, pe fapte, pe analize și rapoarte și să nu te grăbești nici cu concluziile, nici cu promisiunile. Este un cadru astral favorabil si pentru a face o schimbare în ceea ce privește stilul tău de viață, te sfătuiesc astrele.

 


Fecioară

Poate fi o zi destul de plina din multe puncte de vedere, dar cu suficient de multe satisfactii. Este un moment potrivit pentru studii, pentru a te inscrie la anumite cursuri, pentru a dobandi noi abilitati, dar si pentru a atrage de partea ta unele oportunitati care te pot ajuta sa cresti, sa progresezi, susțin astrele.

 


Balanță

Azi este despre coștientizare, despre aflarea adevărului, vei aprecia persoanele care vor fi directe cu tine, care nu vor infrumuseta un discurs doar de dragul de a-ti face pe plac sau a nu te indispune. Este momentul sa indraznesti, sa-ti ceri drepturile, sa-ti expui punctul de vedere,  sa insisti sa ti se raspunda la unele intrebari care te tot framanta.

 


Scorpion

Fii atent la interactiunile de azi si la persoanele care iti ies in cale. Cineva are anumite lucruri sa te invete, unele sfaturi sa ti le ofere. Te preocupi mai mult de pasiuni, de activitatile care iti bucura inima. Esti foarte dinamic, creativ si le oferi si celorlalti din aceasta energie pozitiva.

 


Săgetator

Motto-ul zilei: astazi este despre mine.  Este o zi potrivita pentru activitati care implica ingrijirea corpului, pentru servicii de infrumusetare, pentru a-ti cumpara anumite lucruri care te bucura, dar si este si despre conexiuni spirituale, intalniri cu mentori, discutii profunde, de suflet.

 


Capricorn

Nu te grăbi cu deciziile, indiferent de ce sferă a vieți ar fi vorba, cercetează, verifică, testează. Daca va fi vorba de bani, retine ca toate investitiile pe care le vei face sau la care te vei gandi astazi trebuie sa treaca printr-un filtru riguros, sa fie analizate cu multa atentie.

 


rsător

Chiar daca iti place sa fii in centrul atentiei, sa fii cel care decide, care este laudat, care controleaza lucrurile, astazi vei prefera a faci un pas in spate. Ii lasi pe ceilalti sa-si rezolve problemele dupa bunul plac, sa se preocupe de propriile nevoi, sa fie in centrul atentiei.

 


Pești

Folosește-te de moment, de ocazie, de oportunitate, fii cu ochii ân patru, te îndeamnă astrele. Ți se ofera posibilitatea sa iti exprimi ideile, convingerile, gandurile, sa te faci remarcat, sa cunosti noi oameni? Acum e momentul să acționezi!