Horoscopul zilei: 21-27 noiembrie 2022

 

Berbec

În această perioadă ai un potențial foarte bun pentru a crește, pentru a studia, pentru a te dezvolta, pentru a acumula. Acum este momentul să faci acel pas pe care-l planifici de ceva timp. Ar fi indicat să preocupi mai mult și de relațiile cu colegii, cu colaboratorii. E nevoie să faci diferența între nevoi și dorințe, mai ales dacă este vorba despre anumite achiziții.

 


 

Taur

Cauți să ieși din anumite jocuri, situații în care ai atereizat fără să realizezi la început. Este timpul să-ți faci mai mult timp pentru chestiuni ce țin de cămin, de familie, dar și de copii, de cei mai tineri ca tine. Ești mai spiritual, reușești să te detașezi de probleme emoționale mai vechi. Poți stabili o direcție nouă, dar care să te activeze, să te entuziasmeze, poți accepta unele provocări care promit să te ajute să te dezvolți.

 


Gemeni

În această săptămână poate să fie ceva mai solicitantă pentru tine. Pot avea loc diverse discuții care sunt menite să clarifice, să restabilească liniștea, ordinea, să vindece. Sunt favorizate călătoriile, poți avea deschidere către parteneriate profesionale, către colaborări. Știi să comunici, să filtrezi informațiile care ajung la tine, să le șlefuiești și să le dai mai departe, dacă e nevoie.

 


 Rac

Te așteaptă o săptămână interesantă, care s-ar putea să te scoată destul de des din zona de confort. Ai nevoie să ieși în față, să-ți arăți puterea, să demonstrezi, simți că e un context bun pentru acest lucru. Sunt favorizate calculele, discuțiile legate de bani, cauți confortul. S-ar putea ca anumite chestiuni legate de cămin să aibă de suferit în această perioadă, să le cam neglijezi.

 


Leu

În această perioadă vei fi în alegătură, vei fi energic, dar și lucrurile din jurul tău vor decurge cumva pe repede înainte, în aproape toate sferele vieții. Este esențial să echilibrezi cât poți lucrurile, să faci pauze dese, să nu uiți de micile tale plăceri sau de promisiunile făcute celor dragi, te atenționează astrele.

 


Fecioară

În această perioadă vei resimți nevoia de a te juca, de a flirta, de a te distra mai mult, fără a-ți neglija atribuțiile de la serviciu. Simți că vrei să ai parte de experiențe noi, de trăiri noi. Fii atent la alegerile făcute, pentru că unele s-ar putea să te epuizeze destul de mult sau să nu te ajute la imaginea pe care o ai în fața celorlalți. La final de săptămână vei reuși să te detașezi de mai multe probleme.

 


Balanță

Ar fi bine să-ți gestionezi cu atenție emoțiile în această perioadă, pentru că ai tendința să reacționezi mult prea precoce, să tragi concluzii mult prea rapide. Nu prea ești sigur de anumite situații, de aceea sfatul astrelor este să cauți să descoperi. Evită bârfele sau discuțiile care nu se bazează pe fapte, pe lucruri concrete, în special dacă este vorba despre sectorul muncii.

 


Scorpion

Pot apărea unele schimbări sau evenimente pe care nu le-ai luat în calcul, dar te vei adapta destul de ușor. Ve fi mai dinamic, mai dornic de a construi relații calitative, trainice în viața ta. Dai dovadă de mai multă curiozitate ca de obicei, poți împărtăși și tu cu ceilalți din informațiile pe care le deții. Sunt favorizate evenimentele sociale, ieșirile, drumurile scurte, poți cunoaște persoane noi, poți avea parte de vizite interesante.


Săgetator

În această perioadă ar fi bine să-ți oferi mai multe momente de odihnă, de răsfăț, pentru că în ultima perioadă ai cam neglijat aceste aspecte. Este un cadru astral pentru a analiza stilul de viață și pentru a face unele modificări. Poți investi în ceea ce privește partea ce ține de estetică, de înfrumusețare. Te preocupi de activități ce țin de pasiuni și hobby-uri.

 


Capricorn

Cauți stabilitate, armonie, îți dorești să apeși pe pedala de accelerație în ceea ce privește un proiect, iar astrele îți vor încuraja demersul. Ești mai încrezător în forțele proprii, profiți de șansele care apar, de discuțiile legate de dezvoltare, de creștere. Poți iniția unele discuții legate de viitor, poți face planuri cu cei dragi.

 


rsător

Ai mai multe lucruri de făcut și n-ar strica dacă ai fi cumva mai îngăduitor cu tine. Apar unele situații în care poți pune în aplicare unele idei mai vechi. Ies unele lucruri la suprafață, de aceea ar fi bine să te pregăteși să afli despre anumite adevăruri inconfortabile, dar care te vor readuce cu picioarele pe pământ. Este un cadru astral prielnic pentru vindecare, clarificare, acceptare.

 


Pești

În această perioadă ești dispus să încerci ceva nou, ești inventiv, știi să relaționezi mai bine cu cei din jur, ești mai atent, dar și mai optimist, per total. Ești mai concentrat asupra îmbunătățirii stilului de viață. În plan amoros ar fi indicat să fii mai maleabil cu partenerul romantic, să fii mai atent la ce îți spune, la semnele pe care ți le arată. Sunt posibile unele drumuri, călătorii. Vin unii bani, dar în același timp apar și cheltuieli neașteptate.