Horoscopul zilei: 21 noiembrie 2022

 

Berbec

Poți relua unele proiecte, unele sarcini, idei și ești foarte focusat să reușești de data aceasta. Este esențial să ții cont de această energie, să nu te împotrivești lucrurilor care vin sau pe care le simți. În familie vei descoperi că cineva are nevoie de ajutorul tău, de aceea ar fi bine să descoperi despre cine este vorba.

 


 

Taur

Ceva nu mai funcționează și e nevoie să intervii, să descoperi despre ce este vorba și ce ar fi de făcut. Poate ar fi bine să-ți revizuiești anumite strategii, planuri, tehnici? Vestea bună este că poți găsi soluții eficiente, pline de inspirație, susțin astrele. Reușeșt azi să porți o discuție importantă pe care ai tot amânat-o.

 


Gemeni

Vei reuși să iei o decizie mai importantă, după ce vei găsi toate elementele de care ai nevoie, după ce vei face o proprie evaluare a lucrurilor. E nevoie să fii azi mai analitic, mai realist, ba chiar să deranjezi cu anumite întrebări, dacă acestea te ajută să clarifici lucrurile, să ai imaginea de ansamblu de care ai nevoie.

 


 Rac

Astăzi vei fi mai preocupat de chestiuni ce țin de imaginea ta publică. Reușești să te afirmi, să te impui, să ții un discurs, să te remarci într-un grup din care faci parte. Sunt bine aspectate și evenimentele sociale, interacțiunile cu persoane influente. Poți discuta despre colaborări, parteneriate.

 


Leu

Ai curajul să iei unele decizii importante legate de bani, de bugetul familiei. Reușești să echilibrezi unele lucruri, să mediezi un conflict între două persoane care îți sunt deopotrivă dragi. Ai parte de reușite în ceea ce privește studiul, susținerea unui interviu, a unui test.

 


Fecioară

Reușești să negociezi, să convingi, să te apropii de cineva. Sunt favorizate achizițiile. Sunt bine aspectate planurile ce țin de vizite, de călătorii, drumurile îți vor purta noroc. Este o zi în care interacțiunea cu unele rude poate fi mai delicată, dar e nevoie să rezolvi o problemă de familie.

 


Balanță

În sfârșit reușești să rezolvi o chestiune ce ține de hârtii, de reguli, de norme, ceva ce a durat mai mult decât ai preconizat, dar în sfârșit vezi capătul tunelului, poți încheia capitolul. Poți primi un răspuns favorabil, poți lega o relație de prietenie cu cineva cu care ai rezonat mult în ultima perioadă.

 


Scorpion

Cineva îți va întinde azi într-un mod neașteptat, subtil, cumva firesc, o mână de ajutor. Ar fi bine să privești cu atenție la interacțiunile cu ceilalți, la sugestiile primite. Este esențial să nu te împotrivești, să te bucuri de acest suport, să fii recunoscător, te sfătuiesc astrele.

 


Săgetator

Astăzi ești în mare formă, atât fizic, cât și intelectual. Vei vea parte de susținere din partea colegilor, colaboratorilor. Imaginea ta publică are multe de câștigat azi. Reușești să corectezi azi anumite greșeli mai vechi, să remediezi unele situații. Urmărește indiciile pe care le primești de la Univers.

 


Capricorn

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: corectitudine, consecvență, pragmatism, seriozitate. În această zi ai inspirație din plin, reușești să comunici liber, deschis, ai fler, ai încredere, determinare, ești bine văzut de ceilalți, ești urmat, poți lega anumite legături, alianțe.

 


rsător

Sunt bine aspectate chestiunile ce țin de acte, de rapoarte, documente, contracte, relația cu băncile, cu străinătatea, dar și cu tot ce ține de partea legală, de corectitudine. Poți rezolva anumite lucruri ce țin de zona profesională, vin unele răspunsuri, rezultate.

 


Pești

Vin vești bune, reușești să demarezi săptămâna în maximă forță. Se pot rezolva unele chestiuni mai delicate în sfera muncii, ajungi la un consens cu o persoană mai în vârstă sau cu ceva autoritate. Reușești să te strecori în inima acestei persoane, reușești să o aduci de partea ta.