Horoscopul zilei: 21 septembrie 2022

 

Berbec

Este posibil să ai posibilitatea să te implici într-o sarcină captivantă, care să te ajute în parcursul tău carieristic, să te alături unei echipe intersante, să participi la un proiect nou, promițător. Acest lucru însă nu înseamnă să analizezi și ce ar însemna acest lucru pentru viața

ta personală.

 


 

Taur

Este o zi bună pentru sectorul imaginii publice, dar și pentru carieră, pentru dezvoltare personală. Apar ocazii bune la orizont, tocmai când te așteptai mai puțin. Poți primi unele propuneri de colaborare, îți poți îmbunătăți unele relații cu colegii. Poți experimenta unele sincronicități interesante.

 


Gemeni

Ești într-o formă de zile mari, de aceea ar fi bine să nu amâni nimic din activitățile propuse pentru azi. Este un cadru astral bun pentru a începe o etapă specială, pentru a începe un proiect de anvergură. Sunt bine aspectate ședințele, întâlnirile, vizitele.

 


 Rac

Este posibil să apară unele dificultăți sau ceva să nu funcționeze conform planului stabilit, iar sfatul astrelor pentru azi este să încerci să-ți păstrezi atitudinea, să nu lași dezamăgirea să-ți umbrească obiectivul. S-ar putea să fii obligat să iei decizii rapide, iar partea bună este că vei descoperi că ai susținerea celor din jur.

 


Leu

Dacă ai ocazia de a participa la un eveniment social, atunci mergi, dacă este vorba despre o competiție, un concurs, participă, pentru că este un cadru astral minunat pentru a te arăta, a-ți etala abilitățile, talentele, susțin astrele. Ești deosebit de creactiv, ești mai boem în alegeri, în idei, ba chiar și în comportament.

 


Fecioară

Astăzi preferi rutina, te simți confortabil cu felul în care decurs lucrurile în ultimele zile. În plan sentimental, dacă nu ești implicat într-o relație, atunci ar fi bine să privești mai atent în jurul tău, pentru că poți cunoaște pe cineva special sau te poți apropia mai mult de cineva pe care cunoști de ceva timp.

 


Balanță

Te vei ocupa azi de chestiunile pe care le-ai amânat sau care trebuie mai urgent finalizate, fie că este vorba despre sectorul muncii, fie despre sfera vieții personale. Este un cadru astral prielnic pentru cumpărături, pentru a face cadouri, pentru a le pregăti surprize celor dragi.

 


Scorpion

Ești perspicace, atent la detalii, dar și la oportunități. Folosește toate elementele care îți apar azi la îndemână sau în cale. Nu sta să te gândești și răzgândești de multe ori, pentru că poate fi în detrimentul tău, te sfătuiesc astrele. Dacă este ceva urgent și nu ești convins, cere sfatul cuiva din familie.

 


Săgetator

Îi vei surprinde plăcut azi pe toți cei cu care vei interacționa, mai ales dacă va fi vorba despre parteneriate, despre alianțe, despre colegi, despre munca împreună. Ai mai multă inspirație atunci când este vorba despre a lua decizii legate de sectorul finanțelor, discuți despre tranzacții, despre bugete, despre împrumuturi.

 


Capricorn

Ai parte de o zi excelentă! Astăzi ești mai dispus să încerci, să-ți asumi riscuri, ai mai puțină frică în a încereca noi terenuri, în a-ți asuma noi sarcini. Poți întoarce pagina și poți începe un nou capitol, pe care să-l scrii cu mai mult curaj, după pofta inimii, susțin astrele.

 


rsător

Azi este despre adevăr, despre a descoperi informațiile sau piesele lipsă dintr-un puzzle, dispare cortina și poți vedea cu adevărat întregul, imaginea de ansamblu. Pe cât de simple par unele lucruri azi, pe atât de pline de însemnătate, de înțeles vor fi.

 


Pești

Astăzi ești mai atent, mai receptiv la nevoile și sentimentele altora. Vei da dovadă de empatie și generozitate, ești mai motivat ca oricând să-i ajuți pe cei din jurul tău, să oferi un sfat, o soluție, un cuvânt cald cui are nevoie.