Horoscopul zilei: 22 septembrie 2022

 

Berbec

Cauți să deții controlul, să-ți păstrezi concentrarea, să te implici în toate, iar acest avânt să te epuizeze destul de mult. Poate ar fi mai bine dacă ai lăsa o parte din responsabilități și pe umerii altora sau dacă ai accepta că și ceilalți pot lua decizii sau pot face alegeri, la fel de bune și potrivite ca și tine?

 


 

Taur

Îți îndrepți atenția către sectorul profesional, îți sufleci mânecile și îți setezi unele obiective pentru care te vei zbate să le bifezi. Munca este o evadare minunată pentru tine azi, de aceea vei profita de tot ce vine, tot ce apare în cale. Nu este cea mai potrivită zi pentru a lucra în echipă sau pentru comunicare.

 


Gemeni

Astăzi te vei lăsa acaparat de muncă, ai unele idei bune și dorești să le pui în aplicare. Sfatul astrelor este următorul: poate ar fi mai bine să nu le dezvălui tuturor planurile tale, pentru a nu le pune în pericol sau pur și simplu, poate nu vei avea posibilitatea ca acum să le duci la bun sfârșit, iar ceilalți îți vor fi creat deja așteptări?

 


 Rac

Evită discuțiile care simți din start că nu vor duce nicăieri sau sigur nu va ieși bine la final. Poartă-te cu mai multă atenție și maleabilitate cu colegii de serviciu, cu colaboratorii, fii mai atent la cerințele superiorilor, te îndeamnă astrele. Fii cu ochii în patru și când este vorba despre lucrul cu hârtiile.

 


Leu

E nevoie să te detașezi de negativitate, de toxicitate, să-ți păstrezi o stare generală cât mai bună și să nu-i lași pe ceilalți să te influențeze atlfel decât pozitiv. Ai nevoie să te bucuri, să savurezi, să simți recunoștința pentru ceea ce ai realizat, pentru felul în care au decurs lucrurile.

 


Fecioară

E o zi bună pentru rezolvarea conflictelor de orice fel. Astăzi te vei concentra mai mult asupra relațiilor colegiale, asupra remedierii unor legături de muncă. Sunt bine aspectate ședințele, negocierile și vei avea posibilitatea să inițiezi unele discuții care trebuia de mai mult timp să fie dezvoltate.

 


Balanță

Poți cunoaaște sau te poți intersecta azi cu persoane de opiniile cărora ai nevoie, care te pot ajuta ulterior în activităile tale sau în atingerea obiectivelor. Sunt bine aspectate achizițiile, în special legate de cămin, de familie, dar este nevoie să le discuți mai întâi cu partenerul de viață.

 


Scorpion

Dacă ai de convins azi pe cineva, de susținut o prelegere, de participat la un interviu, ai toate șansele să cucerești, pentru că ai o energie șarmantă, acaparatoare, pe care o voi folosi din plin. Este un moment bun să ieși în evidență, să-ți exprimi dorințele, nevoile, să te faci auzit.

 


Săgetator

Astrele te îndeamnă să fii mai atent, pe de o parte, la sfera vieții interioare, să înțelegi mai bine ce te macină, care sunt nemulțumirile, care este cauza acestora, dar și care sunt remediile, iar pe de altă parte, ar fi bine să le oferi mai multă atenție celor dragi.

 


Capricorn

Este posibil să descoperi azi că prin cuvinte vei reuși să rezolvi cele mai multe dintre probleme, fără să fie nevoie să te deplasezi undeva sau să fie nevoie să folosești alte resurse. Comunicarea este cheia! Discutând cu ceilalți s-ar putea să ajungi la concluzia că aveți aceleași interese, un numitor comun sau poate că ai judecat fără să știi întreaga poveste.

 


rsător

O zi bună pentru comunicare, dar și pentru a finaliza unele proiecte, sarcini sau pentru a încheia o etapă. Poți vedea rezultatele unor eforturi pe care le-ai depus, poți primi unele oferte, ai șansa să te exprimi într-o atmosferă relaxată, avantajoasă, prietenoasă, cu persoane cu care rezonezi.

 


Pești

Dacă inițiezi o discuție, gândește-te să ai resursele necesare ca să o duci neapărat până la bun sfârșit, să o rezolvi cât mai amical este posibil. Nu te avânta în ceva pentur care nu ești pregătit, nu forța lucrurile, te sfătuiesc astrele. S-ar putea ca cineva din familia extinsă să aibă nevoie de ajutorul tău, privește în jurul tău, fii atent la semne.