Horoscopul zilei: 23 septembrie 2022

 

Berbec

Este un moment bun pentru introspectie, pentru o evaluare, dar si pentru incheieri de capitole, de etape. E nevoie de pragmatism, realism, luciditate. E nevoie sa meditezi asupra acelor aspecte care simti ca le-ai dori schimbate, te indeamna astrele.

 


 

Taur

Ai energie, ești încrezator în propriile forte, esti plin de inspiratie, gratie sferei marilor viziuni, ai acea claritate dorita, stii sa-ti gestionezi cu multa abiltiate resursele. Daca apar unele evenimente neasteptate, recomandarea astrelor este sa-ti pastrezi o atitudine calma.

 


Gemeni

Este un cadru astral bun pentru studiu, lectura poate fi un mod de a te destinde, dar si de a-ti hrani sufletul.Astazi te vei focusa pe stabilitatea cuplului, pe armonia din familie. Este o zi buna pentru o apropiere deosebita cu persoana iubita.

 


 Rac

Este timpul sa revii cu picioarele pe pamant si sa analizezi cu ami multa atentie tot ce traiesti, evenimentele si situatiile prin care treci. E nevoie sa iti ajustezi planurile pe care le ai in functie de abilitatile pe care le detii, dar si de posibilitatile reale care apar, te indeamna astrele.

 


Leu

Apar unele ocazii de a inainta, de a progresa, de a-ti arata abilitatile, de a primi laude, de a-ti fi recunoscute meritele, calitatile.  Este un cadru astral favorabil a incepe un nou proiect, pentru a-ti imbunatati imaginea publica, reputatia profesionala sau veniturile, finantele.

 


Fecioară

Este posibil ca astazi sa apara o persaona care sa te ajute, sa-ti ofere o cale de a urca pe scara sociala, de a cunoaste persoane influente, o persoana care iti va deschide perspective noi, va veni cu idei indraznete, revolutionare, care te vor uimi, te vor mobiliza.

 


Balanță

Care este filozofia ta de viata? Care sunt principiile si valorile dupa care te ghidezi? Ziua de azi s-ar putea sa iti ofere cateva momente in care va fi nevoie sa-ti reamintesti aceste lucruri, sa-ti reactualizezi credintele, convingerile.

 


Scorpion

Cuvitnele cheie pentru aceasta zi: carisma, dezvoltare, succes, ascensiune. Ai chef de actiune si de aventura, dar in acelasi timp doresti sa-ti pui in valore abilitatile si cunostintele, sa te dezvolti, sa stralucesti, mai ales pentru ca semntul tau zodiacal se afla in sectorul imaginii publice.

 


Săgetator

Ai chef de joaca, joc, flirt, aventura, sunt bine aspectate escapadele, drumurile, legatura cu strainatatea. Este o zi buna pentru a aprinde flacara iubirii, pentru jocuri amoroase, pentru scantei, pentru a-ti revigora viata de cuplu, sustin astrele.

 


Capricorn

Vei simti azi nevoia sa te apropii cat mai mult de ceilalti, sa impartasesti, sa interactionezi, sa oferi idei, sa imparti cuvinte, sfaturi. Este un cadru astral bun pentru a-ti face noi prieteni, poate chiar pentru a evada in mediul virtual.

 


rsător

Evită greșelile, deciziile pentru care nu prea ai timp de gandire. Chiar dacă ești plin de avant azi si simti ca poti rasturna muntii, ar fi bine sa-ti dozezi cat mai corect energia, te sfatuiesc astrele. Este esential sa mentii cat poti un echilibru intre viata de cuplu si telurile profesionale.

 


Pești

Ca sa mearga lucrurile bine, ar trebuie sa ai mai multa grija de tine, de sanatatea ta, de starea ta de bine in general. Apeleaza la metode de relaxare, la pauze mai dese, la mai multa miscare sau exercitii fizice pentru a diminua sau chiar a inlatura stresul, recomandat astrele.