Horoscopul zilei: 24 mai 2023

 

Berbec

S-ar putea să fie nevoie să regândești un plan, să schimbi o strategie, un traseu. Poate fi vorba și de o schimbare de direcție. E nevoie să recalculezi anumite acțiuni, activități, anumite idei, să schimbi abordarea. Și o deplasare sau o vizită poate fi planificată acum, susțin astrele.

 

 


Taur

Este posibil să fi trăit în ultima perioadă cu impresia că era un mediu mult prea aglomerat, prea greu de dus și că acum se mai limpezesc unele ape. Te eliberezi de anumite sarcini, activități, responsabilități sau poate chiar de anumite relații.

 


Gemeni

Este o perioadă bună pentru a pregăti terenul pentru o nouă etapă, un nou început. Este un cadru astral prielnic și pentru imaginea ta publică, oamenii te văd într-o lumină prielnică, luminoasă. Este un cadru astral bun pentru dezvoltare personală, pentru studiu.

 


 Rac

Este favorizat azi lucrul cu hârtiile, cu actele, e nevoie să fii atent mai mult ca de obicei la detalii. Fii mai prgamatic și când este vorba despre vânzări, negocieri. S-ar putea ca anumite chestiuni din trecut să revină, să fie o restanță neplătită, o problemă nerezolvată, o promisiune neonorată.

 


Leu

Ai sentimentul că se rezolvă o problemă în care erai blocat cam de mult timp. Chiar dacă nu se rezolvă de tot, simți că măcar este parțial, că cel puțin poți respira o perioadă. Fii atent azi la tot ce ține de comunicare, la ce spui, ce scrii, pentru că poți răni. Grijă și la acțiunile pe care le faci.

 


Fecioară

Este un moment bun pentru a-ți elibera sufletul, fie printr-o destăinuire, fie printr-un refuz, fie printr-un gest neașpteptat pentru cei cu care vei interacționa. Ești mai dornic să repari o greșeală, care a generat în trecut poate o reacție în lanț. Este un cadru astral bun și pentru dietă, pentru o detoxifiere.

 


Balanță

Azi vei avea unele descoperiri, chiar dacă neaștetate și unele neplăcute, dar necesare. Este posibil să fi alimentat o iluzie. Nu cumva ai ridicat prea mult ștacheta? Nu cumva ai așteptările prea mari? Sau poate că fundamentul pe care au fost contruite aceste scenarii nu era unul solid, de durată? Revin-o la realitate!

 


Scorpion

S-ar putea să descoperi că o legătură care aparent părea solidă de ceva timp nu mai este așa, iar azi poți vedea mai clar unele fisuri. Poate fi vorba despre o colaborare, despre un parteneriat, despre o conexiune, atât în sectorul muncii, cât și în sfera personală. În sfera amoroasă ar fi bine să fii mai atent la ce îți spune partenerul de viață, la ce nevoi are, dar ascultă cu adevărat ce are de spus!

 


Săgetator

Se anunță o încheiere de etapă, de drum, de proiect, de capitol. Încetul cu încetul se mai clarifică unele lucruri, chiar dacă ești pe ultima sută de metri și timpul te cam presează. Este un cadru astral în care poți privi unele aspecte dintr-o altă perspectivă și această nouă viziune te poate ajuta să definitivezi socotelile rămase.

 


Capricorn

Pot apărea unele evenimente neprevăzute și să te scoată din zona de confort. Vei avea impresia că pierzi ceva, să rămâi fără o resursă. S-ar putea să fie nevoie să dai un răspuns final, să iei o decizie pe termen mai lung, de aceea e nevoie să iei în serios acest lucru.

 


rsător

Simți că nu mai ești la fel de provocat ca zilele precedente, că lucrurile se mai așează, se mai disipă din griji, din neliniști. Azi s-ar putea să ajungă la tine o informație, o veste, un răspuns, un mesaj care te va ajuta să te eliberezi de ceva. Ai nevoie de această ușurare, de această gură de aer proaspăt.

 


Pești

Astăzi este despre visare, fantezie, idealism, cumva ți se mai acordă o șansă, ți se întinde o mână de ajutor. Este un cadru astral bun să faci unele planuri frumoase de viitor, pentru că te simți mai în largul tău, mai optimist cu ceea ce urmează. Și sectorul sentimental este deosebit de vine aspectat azi.