Horoscopul zilei: 25 septembrie 2022

 

Berbec

Te vei dedica azi iubirii, momentelor de tandrete, timpului petrecut impreuna cu partenerul romantic.  Vei pune un mai mare accent pe aspectul fizic, te vei ingriji mai mult de infatisarea ta. Sunt posibile si vizite la rude sau sa ai parte de surprize pregatite de familia extinsa.

 


 

Taur

Astazi te vei concentra pe tot ce tine de camin si familie, de la curatenie, cumparaturi, amenajari, organizari, gatit impreuna, pana la rezolvarea unor probleme mai vechi, a unor conflicte ce tin de trecut. Te gandesti serios sa faci unele achizitii, iar azi poti analiza anumite oferte in acest sens.

 


Gemeni

Este posibil sa descoperi ca anumite planuri nu mai functioneaza asa cum iti doresti, ca unele strategii sunt depasite, invechite.  Sunt posibile discutii si dezbateri, in special legate de bani, de continuitate, de stabilitate, de viitor. Te bazezi pe fapte, pe cifre, pe lucruri concrete.

 


 Rac

Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni, iar astazi chiar vei face unele descoperiri frumoaseTe simti ghidat de o energie care te impinge sa fii creativ, sa te folosesti de propriile resurse interioare, de propriile talente si abilitati. Ascult-o, urmeaz-o, te indeamna astrele.

 


Leu

Esti zambitor, energic si ai o stare generala foarte buna. Fii atent la semne, la ceea ce are Universul sa-ti transmita, la mesajele venite, la persoanele cu care te intersectezi. Este un cadru astral bun si pentru calatorii, deplasari, escapade, pentru vizite.

 


Fecioară

Astazi esti determinat sa convingi, sa cuceresti, sa castigi. Este posibil sa apara si unele ocazii sociale, precum petreceri, reuniuni la care ar fi bine sa iei parte, te indeamna astrele. Iti doresti sa fii apreciat, sa fii vazut, sa contezi cu adevarat.

 


Balanță

Fugi de conflicte si cauta sa echilibrezi lucrurile, orice-ar fi. Este esential sa tii cont de parteneriat, sa lucrezi in echipa, sa lasi incapatanarea si egoismul deoparte si sa pui binele comun mai presus de orice, te sfatuiesc astrele.

 


Scorpion

Astazi vei dori sa te odihnesti mai mult, sa te relaxezi, sa scapi de griji, sa-ti incarci bateriile, sa-ti bucuri sufletul cu activitati care iti plac. Este un cadru astral bun si pentru a-ti folosi imaginatia, creativitatea, te indeamna astrele. Ce idei iti vin in minte?

 


Săgetator

Este un moment bun sa te mobilizezi, sa actionezi, sa faci toate acele lucruri pe care ti le-ai propus in ultima perioada, mai ales cele care au legatura cu binele comun al familiei, cu caminul. Vei avea mai multe lucruri de rezolvat, chestiuni de pus la punct.

 


Capricorn

Este un cadru astral bun pentru discutii, dezbateri, pentru studiu, pentru activitati ce tin de cresterea si dezvoltara personala. Sunt posibile unele cumparaturi ce tin de casa, de spatiul tau intim. Poti cunoaste persoane noi sau poti descoperi ca nu mai rezonezi la fel de mult cu anumiti prieteni, anumite cunostinte.

 


rsător

Ai energie, esti binedispus, ai multe idei, multe planuri si vei fi focusat azi pe tot felul de organizari, aranjamente, detalii, indiferent de ce sfera a vietii va fi vorba. S-ar putea sa fie nevoie sa cauti metode sa-i mobilizezi pe ceilalti, sa-i convingi, ba chiar sa-i impingi de la spate sa actioneze.

 


Pești

Sunt favorizate intalnirile cu prietenii si toate situatiile care implica socializare multa. Este posibil sa apara si unele contexte care te vor ajuta in relatia cu cei din familia extinsa. Ai chef de distractie, de activitati dinamice, de umor, de flirt, de vizita, ba chiar si de deplasari, calatorii.