Horoscopul zilei: 26 noiembrie 2022

 

Berbec

Ar fi bine să petreci timpul înconjurat de rude, de familie, de prieteni, de persoane cu care ai un ”istoric”, care te cunosc de mult timp, pentru a depăna amintiri, pentru a împărtăși emoții, pentru a-ți permite să te eliberezi de anumite tensiuni sau să clarifici unele lucruri pentru tine.

 


 

Taur

Ar fi bine să fii atent la ce discuții porți azi, pentru că poți afla unele informații sua pont-uri foarte bune, de la care poți construi ceva, care te pot ajuta în evoluția ta. Poți studia, poți lectura sau te poți bucura de activități intelectuale care să-ți facă plăcere. Poți avea parte de ajutor, de susținere.

 


Gemeni

S-ar putea ca informațiile care ajung la urechile tale azi să fie distorsionate, trunchiate, e nevoie să verifici din mai multe surse, să fii pragmatic, realist. Ar fi indicat să fii precaut și în ceea ce privește gestionarea banilor, discuțiile despre anumite bugete, mai ales dacă vizează mai multe persoane.

 


 Rac

Ar fi bine să te pui azi în situația celorlalți, să gândești din perspectiva altora, mai ales dacă vei avea azi mai mult de interacționat. S-ar putea să descoperi că ești mult prea direct în felul în care comunici, iar acest lucru să le displacă unora, să considere că nu dai dovadă de înțelegere.

 


Leu

Sunt bine aspectate evenimentele sociale, petrecerile, întâlnirile, vizitele, mai ales dacă acestea promit distracție, multă voie bună și satisfacerea unor plăceri culinare. Menține totuși lucrurile echilibrate, ca să nu regreți a doua zi alegerile de acum. Sunt favorizate și lucrurile ce țin de înfrumusețare, de artă.

 


Fecioară

Este un cadru astral excelent pentru tot ce ține de pasiune, de iubire, de viața de cuplu. Lucrurile par să se armonizeze, susțin astrele. Poți lua decizii bune legate de cămin. Fii atent la reguli, la norme, altfel poți fi sancționat, amendat, criticat.

 


Balanță

Dacă au mai rămas lucruri nerezolvate la serviciu sau legate de o altă sferă, acum nu este momentul potrivit să le finisezi, pentru că e posibil să nu dai dovadă de concentrarea potrivită, iar sfatul astrelor este: tot ce nu e urgent, cu adevărat urgent, amână pentru o zi în care vei avea resursele neesare.

 


Scorpion

Pentru a păstra liniștea pe care o simți și pentru a avea parte de o zi cu adevărat bună, recomandarea astrelor este să te detașezi de ”zgomotul” din jur, să te deconectezi de pe canalele de socializare care îți consumă timp și energie, să eviți discuțiile cu persoane care au tendința să se victimizeze sau să bârfească.

 


Săgetator

Vin vești bune de la depărtare, este favorizată comunicarea cu cei în vârstă, cu unele rude, sunt favorizate și drumurile. Poți rezolva unele chestiuni importante legate de un parteneriat sau o asociere. Este un moment bun să așterni pe hârtie mai multe chestiuni pe care le planifici pentru viitor.

 


Capricorn

Chestiunile care te preocupă azi cel mai mult țin de cămin, de aceea cele mai multe activități vor fi legate de acele simple treburi gospodărești pentru are nu prea ai avut timp în ultima perioadă. De asemenea, poți negocia, poți organiza, poți face unele achiziții pline de inspirație.

 


rsător

Se poate îmbunătăți relația cu ceilalți, poți participa la diverse evenimente sociale. Fii atent la ce informații alegi să dezvălui azi, pentru că unele s-ar putea să nu fie chiar pentru toată lumea, să fie mai personale sau pe care s-ar putea să le regreți mai târziu că le-ai spus.

 


Pești

Recomandarea astrelor este să ai cât mai multă grijă de propria sănătate, să te odihnești cât de mult poți, să nu te implici în activități care îți pot lua bunadispoziție sau care sunt mai dinamice. Chiar ai nevoie de liniște, de relaxare, detașare de la treburile pe care le faci în celelalte zile.