Horoscopul zilei: 27 septembrie 2022

 

Berbec

Este important sa-ti urmezi dorintele, simturile, convingerile si mai ales, sa te exprimi! Afirma-te, spune-ti si sustine-ti cu tarie ideile, arata-le celorlalti care sunt talentele tale si permite-ti sa actionezi cu mai mult curaj, te indeamna astrele.

 


 

Taur

Dai dovada de maturitate, de claritate. Semnul tau zodiacal se afla in sectorul marilor viziuni, iar astazi reusesti sa vezi dincolo de problema, cum s-ar spune, dar si sa vezi efectele pe termen lung. Permite-ti sa fii diferit, sa actionezi altfel, sa te eliberezi cu adevarat, te indeamna astrele.

 


Gemeni

Azi este despre aliante, echipa, grupuri. Ai nevoie de ceilalti oameni, pentru a construi, ai nevoie de echipa, de ajutorul celorlalti, dar ai nevoie si de oameni noi, care sa-ti aduca noi viziuni, noi perspective, noi idei.

 


 Rac

Vei cauta sa te implici mai mult in activitati ce tin de camin, de imbunatatirea confortului propriei locuinte, vei fi mai atent la nevoile celor dragi. Desi este o zi simpla, este si una speciala, de aceea bucura-te de tot ce iti ofera, te indeamna astrele.

 


Leu

O zi cu multa energie, in care vei reusi sa pui lucrurile cap la cap. Te poti alatura unei echipe, poti accepta o noua colaborare sau poti face o achizitie avantajoasa. Este o zi buna pentru evenimente sociale, pentru intalniri si vizite.

 


Fecioară

Iti este greu sa faci schimbari, sa iesi din zona ta de confort, sa modifici ceva in rutina ta, chiar daca sunt suficient de multe lucruri care te cam nemultumesc. Sunt posibile unele cheltuieli in plus sau poti fi cumva poate prea generos daca nu chiar neatent, te atentioneaza astrele.

 


Balanță

Esti dornic sa cuceresti astazi, sa convingi, sa arati ca esti cel care  are resursele sau abilitatile necesare, ca esti cel care vede imaginea de ansamblu. De asemenea, iti faci timp sa-ti acorzi astazi mai multa atentie, sa te ingrijesti, ba chiar sa te rasfeti.

 


Scorpion

Incepi ziua in forta, ai multe de facut, dar si dai dovada de mult randament in sfera profesionala si nu numai. Este o zi potrivita sa renunti la lucrurile care nu te multumesc sau care nu iti fac bine, dar si pentru a privi cu mai multa atentie in jur ca sa nu ratezi sansele care ti se astern in fata.

 


Săgetator

Astazi ai multa putere si determinare sa iei decizi, sa faci schimbari. Asteapta-te la unele vesti, la unele situatii neasteptate,  la unele rasturnari de situatie, in special in sectorul amoros, dar si in sfera relatiilor pe termen lung. Asculta-ti si intuitia, te sfatuiesc astrele.

 


Capricorn

Daca ai de luat decizii mai importante, atunci afla ca ziua de astazi este mai mult decat prielnica. Pot aparea astazi unele oportunitati, atat in sfera profesionala, cat si in cea personala, de aceea recomandarea astrelor este sa fii atent la semne, la mesaje si sa actionezi.

 


rsător

Simti si faci astazi totul cu iubire, iar astfel vei reusi sa atragi foarte multa energie pozitiva de partea ta, sustin astrele. Iese la iveala copilul din tine, care are nevoie sa se afirme, sa se bucure, sa-si consume energia, sa descopere.

 


Pești

Bucura-te de comunicarea de care este posibil sa ai astazi parte din plin. Permite-ti sa te joci astazi, sa te bucuri de lucrurile simple, de oamenii frumosi din viata ta.Nu te agata de evenimente din trecut, nu te pierde printre detalii, nu te lasa influentat de supararile celorlalti.