Horoscopul zilei: 28 august 2021

 

Berbec

S-ar putea ca astăzi să ai mai multă muncă de lămurire, pentru că ai o convingere, o idee de ceva timp, pe care abia aștepți să o pui în practică, iar ceilalți nu prea sunt de acord cu aceasta. Este bine aspectată azi legătura cu străinătatea, cu alte culturi. Este favorizată și sfera studiului, dezvoltării personale.

 


 

Taur

Fii mai deschis comunicării cu cei din jurul tău. Nu încerca să-i convingi pe ceilalți de faptul că greșesc sau că nu gândesc limpede într-o anumită privință, ci mai curând încearcă să rezolvi problema singur, iar faptele vor fi cele care vor demonstra cel mai bine faptul că ai dreptate, nu-i așa?

 


Gemeni

Ar fi bine să cauți să petreci mai mult timp de calitate alături de ceidragi, fie că este vorba despre copii, familie, prieteni. Te vei concentra mai mult și asupra sferei căminului, fie că va fi vorba despre curățenie, gațit, cumpărături, anumite pregătiri, organizări prin locuință.

 


 Rac

Astăzi te bucuri de lucrurile mici care fac parte din viața ta și pe care poate nu le observi chiar în fiecare zi, fie că este vorba despre un peisaj frumos, o discuție cu cineva drag, o cafea bună, o carte interesantă, o melodie care îți stârnește emoții și amintiri. Bucură-te de ce îți aduce ziua, de îndeamnă astrele.

 


Leu

S-ar putea ca un nou capitol să-ți bată la ușă, de aceea fii atent la semne. Ar fi bine să te concentreză asupra sferei finanțelor.  Nu e cazul să-ți faci griji în ceea ce priveste bugetul personal, dar astrele îți recomandă sa incerci să nu iei decizii majore in legatură cu investițiile sau casa.

 


Fecioară

Fii atent la cei cu care interacționezi astăzi, pentru că anumite persoane vor încerca să te influențeze nu tocmai in regulă. Ar fi mia bine să te preocupi mai mult de propria sănătate, de corpul tău, fie că te gândești la o dietă, la a apela la anumite servicii de înfrumusețare sau relaxare, fie îți programezi o vizită la doctor.

 


Balanță

Multă treabă te așteaptă astăzi, dar acestea nu te preocupă prea mult sau nu te stresează. Ai o atitudine mai calmă, mai matură, mai înțeleaptă cre te ajută să vezi lucrurile în nuanțe mai bune, mai colorate. Vei dori să ieți din casă și să interacționezi cu cei din jur, spun astrele.

 


Scorpion

Ai mai multe chestiune de rezolvat care sunt legate de familie, de camin, trebuie să negociezi, să convingi, să aduci pe cineva drag pe calea cea bună. Înarmează-te cu multă răbdare și înțelepciune, mai ales dacă este vorba despre persoane mai tinere sau chiar despre copii. Per total, vei avea parte de o zi bună.

 


Săgetător

Este un cadru astral bun pentru un parteneriat, pentru o asociere. Accentul o să pice în această zi pe prieteni, parteneri, interacțiunea de cuplu. Dacă apar anumite evenimente sociale sau ocazia de petrecere, asgtrele te îndeamnă să nu le refuzi. Ai nevoie de destindere, de distracție, de bucurii.

 


Capricorn

Astăzi ai parte de o zi foarte bună. Și chiar dacă o bună parte din zi vei avea multe sarcini de făcut, fie că va fi vorba despre restanțe de la serviciu, fie treburile gospodărești sau vei încerca să rezolvi problemele cuiva apropiat, tot norocul va fi de partea ta. Fii atent la sfaturile pe care ți le azi cineva, pentru că s-ar putea să-ți ofere o soluție foarte bună.

 


rsător

S-ar putea să manifești un nivel de sensibilitate mult mai ridicat spre deosebire de zilele precedente, de aceea trebuie să fii mai atent la felul în care te exprimi, dar și la mesajele pe care le auzi de la ceilalți ți le lași să-ți pătrundă în minte. Filtrează cu atenție toate informațiile care vin spre tine și ăncearcă să nu iei decizii majore.

 


Pești

În această zi accentul o să pice mai mult pe tot ce ține de socializare, pe relația cu familia, cea de cuplu. Este esențial să-ți asculți ce ți se spune, să încerci să înțelegi punctul de vedere al celorlalți interlocutori, te îndeamnă astrele, dar nici să nu-ți neglijezi sinele.