Horoscopul zilei: 28 septembrie 2022

 

Berbec

E nevoie sa tii cont de legea echilibrului, sa incerci sa pastrezi armonia in toate, mai ales daca va fi vorba despre anumite relatii. Sunt posibile mai multe discutii, negocieri, sa fie nevoie sa oferi explicatii sau poate sa fii cel care le cere, dar este esential sa fii pacifistul horoscopului azi.

 


 

Taur

Ziua incepe cu multa luminozitate in minte, cu idei bune, optimiste, cu incredere. Esti entuziasmat, optimist, iar astrele te indeamna sa nu permiti factorilor externi sa-ti ia aceasta energie, pentru ca, gratie acesteia poti construi astazi lucruri frumoase.

 


Gemeni

Este un cadru astral bun pentru expansiune, pentru dezvoltare, pentru tot ce tine de tehnologie, dar si de comunicare. Iti surade ideea unui nou inceput, dar s-ar putea sa fie nevoie de multa organizare si constientizare inainte de a-ti asuma aceasta etapa, te atentioneaza astrele.

 


 Rac

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: legaturi, retele, grupuri, comunitati, asocieri, te atrag lucrurile inedite, noi, diferite. Nu-ti plac incurcaturile, limitarile, ingradirile. Cauti eliberare, libertate, armonie, spun astrele.

 


Leu

Este posibil ca o anumita relatie in care esti implicat sa nu duca nicaieri, sa te epuizeze, sa-ti ingreuneze ”zborul”, ascensiunea, dezvoltarea, iar astazi vei constientiza acest lucru si vei incerca sa te distantezi, sa-ti faci un plan de actiune, sa folosesti unele strategii.

 


Fecioară

Asr fi bine sa te tii de rutina, de lucrurile familiare. In plus, ai tendinta sa te retragi atunci cand observi semne de tensiune. Recomandarea astrelor pentur azi este sa eviti deciziile importante si sa te dedici activitatilor mai relaxante, pasiunilor, hobby-urilor.

 


Balanță

Iti pui azi resursele la dispozitie, arati ceea ce poti. Este un cadru astral favorabil si in plan profesional, cat si in sectorul artistic sau in acele activitati unde e nevoie de multa creativitate. Esti atent la detalii, analizezi imaginea de ansamblu, observi piesele lipsa, gasesti solutiile.

 


Scorpion

E nevoie sa muncesti mai mult ca sa reusesti cu ceea ce ti-ai propus, sa depui mai multe eforturi, sa te exprimi mai ferm, cu mai multa tarie, sa-ti aduni toate fortele astfel incat sa lupti pentru parerea ta sau ca sa obtii o victorie, sustin astrele.

 


Săgetator

Este o zi buna pentru planificare, pentru legaturi cu strainatatea, pentru deplasari, escapade, pentru conexiuni. Ai anumite obiective, esti dornic sa reusesti cat mai curand, sa vezi roadele, dar esti constient ca mai e de asteptat, ca ai nevoie de rabdare, de anumite eforturi sau chiar de sacrificii.

 


Capricorn

Esti tonic, dinamic, plin de entuziasm de inceperea unei noi etape, de implicarea ta intr-o sarcina sau un proiect care te intereseaza destul de mult. Sunt bine aspectate interactiunile cu cei mai in varsta, cu autoritatile, dar fii corect, transparent, dar si achita-ti datoriile.

 


rsător

Norocul este de partea ta, Universul iti surade, in special  in ceea ce priveste sectorul familiei, copiilor, casniciei, caminului, dar si iubirii pasionale. Ai o stare generala buna, te poti concentra, esti in forma, atat intelectual, cat si emotional.

 


Pești

Esti increzator si in acelasi timp esti recunoscator pentru ceea ce ai si ceea ce ti se ofera. Este posibil sa fie nevoie sa preiei initiativa, sa organizezi tu lucrurile, sa gestionezi tu unele situatii. Poti negocia, gasesti solutii cu usurinta, descoperi, observi, vezi in sfarsit realitatea.