Horoscopul zilei: 29 august 2021

 

Berbec

Te atrag secretele, misterele, bârfele, ești încântat să discuți, să dezbați, să diseci, să prinzi zvonuri. Îți face plăcere să te înconjori de oameni, să împărtășești idei și să faci schimb de păreri. Ești prietenos, autentic și reușești să câștigi azi încredere celorlalți.

 


 

Taur

Ziua de astăzi nu anunță că ar aduce evenimente majore sau cine știe ce schimbări de situație, ba din contra, va fi mai mult despre liniște, rutină, familiaritate, confort. Este un moment bun pentru a reflecta, pentru a te ocupa de pasiuni si interese, pentru a planifica anumite aspecte ce țin de viitorul apropiat.

 


Gemeni

Ar fi bine să fii mai cumpătat astăzi, mai ales atunci când va fi vorba despre sectprul finanțelor. Este un moment bun să te gândești la un nou început, la o nouă etapă, în special dacă are legătură cu sectorul căminului. Sfatul astrelor este să ai mai multă încredere în propriile forțe.

 


 Rac

Universul este enigmatic și darnic astpzi cu tine. Per total, ai parte de o zi bună, așa că sfatul astrelor este să te lași purtat de val și să te bucuri de lucrurile care îți apar în cale, de oamenii cu care interacționezi, de sincronicitățile interesante.

 


Leu

Este o zi bună pentru a ieși din zona de confort, pentru a acționa. Pe de o parte, este bine aspectată astăzi comunicarea, în special cea în scris, iar pe de altă parte, astrele te îndeamnă să fii atent la promisiunile făcute, pentru că atunci când îți dai cuvântul este corect să-l onorezi.

 


Fecioara

Astăzi este bine aspectată legătura cu cei mai tineri decât tine, cu copiii sau va fi vorba, de ce nu, despre copilul tău interior. Anumite momente din copilăarie pot fi retrăite astăzi sau reușești să le vezi din altă perspectivă, poți să vindeci, în același timp poți să te distrezi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp.

 


Balanta

Concentrează-te astăzi pe sfera iubirii și vei avea numai de câștigat, spun astrele. Fii mai atent la semnele și indiciile pe care ți le oferă partenerul de viață, de asemenea, caută-l să-l surprinzi cu unele idei care să vă apropie, să vă ofere momente de intimitate, prin care puteți să vă apropiați mai mult unul de celălalt.

 


Scorpion

Se anunță o zi mai aglomerată, în mai toate sferele vieții, dar partea bună este că vei ști să gestionezi lucrurile. Solutia recomandată de astre este să-ți faci o listă cu toate sarcinile pe care le ai de făcut și să le identifici pe cele care nu suportă amânare. Este un cadru astral bun și pentru împăcări, iertări, pentru a depăși unele situații din trecut.

 


Sagetator

Ești în căutarea distracției, amuzamentului, plăcerilor, jocului, flirtului, cuceririlor. Este o zi bună pentru a explora, pentru o întâlnire cu prietenii, pentru a ieși în aer liber, în natură. Sunt bine aspectate și vizitele, drumurile, călătoriile, drumețiile.

 


Capricorn

Este o zi bună pentru a o petrece în solitudine, pentru a medita, pentru a face o introspecție a lucrurilor desfășurate în ultima perioadă. Este un moment potrivit să te gândești asupra valorilor vieții, asupra principiilor după care te conduci, asupra convingerilor care poate ar mai trebui cizelate, schimbate, actualizate.

 


Varsator

Universul îți pregătește o supriză, o lecție, un mesaj, un moment din care ai ceva de aflat, de învățat. De asemenea, este un cadru astral bun pentru clarificări, lămuriri, pentru a înțelege anumite situații, fie pe care le trăiești acum, în prezent, fie care s-au întâmplat în trecut.

 


Pesti

Ai fler, idei, vii cu soluții, iar partea minunatp este că acestea vor fi apreciate de către ceilalți. Reușești să vezi imaginea de ansamblu, știi cum să cântărești cu atenție toate aspectele, să fii atent la detalii. Este o zi potrivită pentru a organiza și a planifica lucrurile pentru o bună perioadă de acum înainte.