Horoscopul zilei: 29 septembrie 2022

 

Berbec

O noua aventura sau poate este vorba despre o tranzitie, despre o pregatire pentru un nou proiect, o alta etapa, noi sarcini, noi idei de dezvoltat. Este posibil sa vina o propunere, o invitatie, o idee sau o oferta din partea un ei persoane apropiate.

 


 

Taur

Daca va fi vorba despre unele sarcini sau proiecte de serviciu sau chestiuni ce tin de sfera financiara, de o tranzactie, atunci ar fi bine sa nu iei decizii in pripa, pentru ca pot aparea unele dedesubturi, unele piedici. Sfatul astrelor: calculeaza, cere informatii, fii atent la detalii, discuta, nu te grabi.

 


Gemeni

Poti avea castig de cauza daca vei asculta ceea ce au altii sa-ti comunice, dar si daca vei da dovada de maleabilitate, vei oferi solutii, vei fi un interlocutor activ si empatic. Este un cadru astral bun si pentru calatorii, deplasari, vizite, escapade, descoperirea unor noi locatii.

 


 Rac

Esti entuziasmat si dornic de a avea un nou sens, noi obiective, provocari. S-ar putea sa te afli in fata unui nou inceput, a unei noi calatorii, etape, de aceea recomandarea astrelor este sa fii deschis si pregatit pentru ceea ce urmeaza.

 


Leu

Esti pus intr-o lumina favorabila, esti laudat, poti primi aprecieri. Daca ai anumite doritne sau obiective in minte de ceva timp, acum este momentul sa actionezi. Ai resursele necesare,te asigura astrele, fii mai determinat, lupta pentru ceea ce-ti doresti.

 


Fecioară

Pot aparea noi colaborari, discutii legate de afaceri, intalniri cu parteneriate. Este important sa fii concentrat si atent la detalii, sa prioritizezi cat mai bine sarcinile, actiunile, sa cauti metode prin care poti fi eficient. Tinteste cat mai sus, te indeamna astrele.

 


Balanță

Ai nevoie sa te faci auzit, sa-ti asumi un rol, sa te faci vazut. poate aparea o ocazie buna sa tii un discurs, sa iti exprimi viziunea, sa fii in centrul atentiei, sustin astrele. De asemenea, este o zi buna pentru clarificari, pentru constientizari, pentru discutii sincere, mai ales in sectorul familiei, prietenilor.

 


Scorpion

In sfarsit poti spune ca apare sansa, gasesti raspunsuri, explicatii, apar semne, se deschid usi pe care doreai sa intri. De asemenea, este favorizat lucrul cu hartiile si vei pune un accent deosebit pe colaborare, alianta, echipa, colectivitate, comunitate.

 


Săgetator

Ai planuri bune pe care acum le poti dezvolta, fiindca ai resursele necesare. Gasesti iesirea dintr-o situatie mai complicata, o sarcina de serviciu, o etapa epuizanta, carei s-ar putea sa-i gasesti un final elegant. Esti bun la sarcini ce implica negocierea, convigerea.

 


Capricorn

S-ar putea sa realizezi ca unele lucruri nu functioneaza dupa cum te-ai asteptat, dar acest lucru nu inseamna ca nu ai reusit, ca nu a fost vorba despre succes. S-ar putea sa crezi ca nu ai realizat suficiente, sa iasa la iveala unele nemultumiri mai vechi. Sfatul astrelor este sa deschizi larg ochii si sa fii multumit de ceea ce ai, de ceea ce ai realizat pana acum.

 


rsător

O zi buna pentru crestere, dezvoltare, cunoastere, dar si pentru folosirea talentelor, abilitatilor. Poate fi o zi deosebit de prielnica pentru a te intalni cu oameni de la care vei avea ocazia sa inveti, cu care vei putea sa schimbi idei, pareri, informatii utile.

 


Pești

Este posibil sa fie o zi cu unele provocari, unele impedimente peste care va trebui sa treci, fara a uita obiectivul tintit, fara a-ti neglija valorile, credintele. Ar fi bine sa nu te lasi influentat nici de fricile celorlalti care vor incerca sa-ti ofere tot felul de sfaturi, nici sa nu te uiti in curtea vecinului.