Horoscopul zilei: 3 mai 2022

 

Berbec

Astăzi este despre a vinde sau a cumpăra, despre a negocia , depsre a găsi ceva ce căutai. Este un cadru astral favorabil și pentru tot ce ține de cămin, de îmbunătățirea spațiului în care locuiești, despre achiziționarea unor bunuri. Este bine aspectat și sectorul amoros, de aceea încearcă-ți azi norocul.

 


 

Taur

Ești mai concentrat asupra unor chestiuni legate de viața ta personală, decât de carieră. Este bine aspectată legătura cu străinătatea sau o conexiune cu cineva din mediul virtual îți schimbă anumite planuri, te intrigă, poate se naște o idilă dăr să-ți dai seama.

 


Gemeni

O zi în care comunicarea și drumurile sunt favorizate. Dacă ai de făcut o evaluare, o cercetare, o verificare, acum este momentul. Este un moment bun și pentur a planifica ceva legat de familie sau să organizezi o călătorie în timpul apropiat. Știi să-ți gestionezi banii, iei decizii financiare asumate.

 


 Rac

Primești un răspuns la o întrebare mai veche, rezolvi ceva legat de o situație din trecut, depășești un moment, se clarifică unele lucruri. Sunt bine aspectate azi conștientizările, discuțiile profunde, gândurile și deciziile mature, înțelepte, realiste, spun astrele.

 


Leu

Azi vei fi foarte bun la capitolul interacțiuni sociale, vei ști să pui întrebările necesare, ca să primești răspunsurile dorite. Știi să abordezi cu tact anumite chestiuni delicate, reușești să atragi anumite peroane de partea ta, să convingi.

 


Fecioară

Ești plin de energie și deschis, onest, dornic de dinamism, acțiune, experiențe noi. Ai parte de mult noroc și în ceea ce privește creativitatea, arta, precum și investițiile, monetizarea. Astăzi dragostea îți bate la ușă și te poate duce într-o nouă dimensiune și nouă experiență.

 


Balanță

Ascultă-ți inima, oferă-ți ceva timp pentru tine, pentru că azi este un moment bun să-ți realizezi o dorință mai veche, să-ți oferi o bucurie. Este un cadru astral prielnic pentru a te concentra mai mult asupra sferei sănătății, asupra stilului de viață, susțin astrele.

 


Scorpion

Astăzi să acumulezi anumite informații, dar și să capeți o abilitate nouă legată de muncă, de carieră. Dacă ai de trecut o evaluare, un control, o verificare, vei trece cu bine peste aceasta, susțin astrele. Este o zi bună să negociezi, fie că este vorba despre bani, fie despre anumite reguli, norme.

 


Săgetator

Primești informații utile exact în momente cheie, de aceea fii atent la ce auzi în jurul tău. Știi să comunici, reușești să ieși victorios din tot feluld e situații, dacă vei fi atent la ce cuvinte alegi, ce atitudine manifești, astffel încât să ajungi la sufletul celor cu care interacționezi.

 


Capricorn

Se anunță o zi productivă, eficientă, bună, mai ales dacă vei avea de liuat unele decizii legate de serviciu, de un nou proiect, o nouă colaborare, poți aplica pentru un job nou sau poți participa la un intercviu de angajare. Fii mai atent la relațiile pe care le ai cu persoanele care au ptuere de decizie.

 


rsător

Astăzi ai parte de o zi mare ascensiuen socială. Se discută chestiuni importante care nu au fost planificate, sub formă de surpriză, dar se iau decizii importante care te vor surprinde plăcut, mai ales pentru că te vei bucura de susținere. Interacționezi foarte bine cu autoritățile, superiroii, precum și cu partenerii, colaboratorii.

 


Pești

Astăzi poți rezolva ceva legat de anumite acte și ar fi bine să te grăbești, să nu mai amâni, orice are legătură cu lucrul cu hârtiile. Acum este momentul să faci ordine în tot ceea ce ți-ai propus și ți-ai planificat legat de chestiunile birocratice. Este un cadru astral favorabil și pentru studiu, spun astrele.