Horoscopul zilei: 30 august 2021

 

Berbec

Este o zi bună pentru o introspecție, pentru o evaluare, o concluzie, pentru a face un raport, pentru a analiza ultima perioada și a clarifica unele lucruri, atât în plan profesional, cât și în cel personal, spun astrele. Poate apărea o ocazie prielnică de a discuta cu persoane influente, aflate în poziții cheie.

 


 

Taur

Te trezești și vezi realitatea exact așa cum este ea. Ai capacitatea de a percepe imaginea de ansamblu, de a observa detaliile, de a face pronosticuri. Poți incheia o etapă, o sarcină care nu duce nicăieri. Poți invita pe cineva la o discuție clarificatoare. Este un moment bun și pentru activități caritabile.

 


Gemeni

Fii maia tent astăzi la capitolul finanțe. Evită speculațiile și nu mai crede în poveștile care implică anumite câștiguri pentru care nu trebuie să muncești. De asemenea, este posibil să apară unele cheltuieli imprevizibile, de aceea calculează-ți cu atenție bugetul.

 


 Rac

Ești mai melancolic, mai retras, cauți să-ți duci la bun sfârșit activitățile, dar să le faci în solitudine. Este un cadru astral favorabil pentru aspecte ce țin de spiritualitate, dar și de sfera vieții interioare. Este timpul să faci pace cu tine, să te ierți, să mergi mai departe, te îndeamnă astrele.

 


Leu

Ai chef de aventură, de joacă, de întâlniri, de provocări amoroase. Ai grijă totuși în ce direcție țintești această energie, pentru că ai putea fi greșit înțeles. Este o bună perioadă sa abordezi o persoană care îți place de mult timp, este un moment bun sa exprimi ceea ce simți. Dar să fii cât mai elegant și blând, să nu uiți de discreție, de bun-simț, te sfătuiesc astrele.

 


Fecioara

Ești într-o formă de zile mari, de aceea ar trebui să te folosești de această energie și să rezolvi măcar o parte din treburile restante, te îndeamnă astrele. Nu mai este cazul să amâni, este timpul să acționezi! Un alt sfat pe care-l au astrele pentru astăzi este să te ferești de intrigi, sa nu asculți barfele.

 


Balanta

Este un cadru astral minunat să-ți pui în valoare talentele și abilitățile, să fii creativ, să începi o activitate independentă. Este un moment bun pentru studiu, pentru un interviu, pentru aspecte ce țin de dezvoltarea ta personala. Apare cineva care te va ghida spre obiectivul dorit.

 


Scorpion

Fii mai atent la interesele colectivului, echipei, grupului tău, fie că este vorba despre cel de la serviciu, fie că este vorba despre cercul tău de prieteni sau poate chiar familia extinsă. Este esențial să ții cont de binele comun, să lupți pentru ce își doresc și ceilalți. Este un moment bun să-ți îmbunătățești relațiile, spun astrele.

 


Sagetator

O zi destul de favorabilă din punct de vedere profesional, cât și financiar. Este un moment bun să-ți expui ideile, strategiile, metodele. Este un cadru astral prielnic și pentru o colaborare de succes, cât și pentru a discuta detaliile unui proiect profitabil.

 


Capricorn

Recomandarea astrelor pentru astăzi este să ieși de sub carapace, să te arăți lumii, să te bucuri de relații, să interacționezi, sa accepți invitațiile la diverse evenimente sociale. Arată-te mai deschis și mai disponibil, fii mai prietenos, mai jovial.

 


Varsator

Ești într-o perioadă mai pasională, mai dornic să cucerești, să te aventurezi, dar și să-ți exprimi emoțiile, sentimentele, sa fii mai afectuos. De asemenea, ești mai creativ, dorești să-ți folosești din plin imaginația, iar astrele chiar te încurajează să o faci.

 


Pesti

Te apasă p muțime de responsabilități, de aceea așteaptă-te șa p zi mai aglomerată și ceva mai agitată. Partea minunată ete că vei reuși să fii stămânul discuțiilor, pentru că vei da dovadă de spontaneitate, vei găsi subiecte interesante, vei modera cu usurință orice conversație și în acelați timp, vei ști să fii un foarte bun ascultător.