Horoscopul zilei: 4 mai 2022

 

Berbec

Ai grijă ce gândești sau ce emoții trăieșit pentru că reușești să atragi azi mai mult ca oricând din energiile din jurul tău. Este un moment bun să proiectezi, să planifici, să organizezi. Este un cadru astral deosebti de prielnic și pentru a te apropia de partenerul romantic, pentru a restabili o legătură cu cineva special din viața ta.

 


 

Taur

Este o zi în care ți se oferă ceva, ți se face o propunere, vine o informație extrem de utilă, afli o veste care te poate ajuta, de aceea fii cu ochii în patru. S-ar putea să fie nevoie să iei anumite decizii rapide, pe ultima sută de metri, să fie nevoie să gândești limpede, să fii focusat și determinat.

 


Gemeni

Astăzi s-ar putea să se discute lucruri importante în jurul tău și ar fi bine să te implici și tu în acestea, să îți faci curaj să pui întrebări, să propui, să te informezi, să accepți, să negociezi, să te arăți interesat de derularea acestor demersuri, proiecte, activități. Evită discuțiile contradictorii, tensionate.

 


 Rac

Este un moment cheie pentru tine, va fi nevoie să rezolvi o problemă interioară din trecut, care nu a fost tocmai rezolvată și care revine ori de câte ori intervine un anumite factor care declanșează această emoție, trăire, frică. Este esnețial să descoperi, să analizezi, să retrăiești, să vindeci acest lucru, te îndeamnă astrele.

 


Leu

Astăzi te vei concentra asupra vieții tale personale, vei căuta să afli dacă drumul pe care te afli și dacă alegerile din ultima perioadă sunt cele bune pentru tine, pe care ți le dorești tu. S-ar putea să simți o oarecare presiune, să ai mai multe responsabilități pe umerii tăi și trebuie să te reorganizezi.

 


Fecioară

Este un moment bun pentru a purta cu partenerul de viață discuții profunde, serioase, sincere despre viitorul vostru. Este un cadru astral favorabil pentru a planifica anumite lucruri legate de cămin, de familie, de copii, de anumite achiziții pe termen lung.

 


Balanță

Dai dovadă de concentrare și seriozitate, știi să porți discuții productive legate de proiecte de viitor, de o afacere, poți crea strategii de acțiune extraordinare. Este un moment bun pentru a ieși cu ceva în evidență în sectourl carierei, te îndeamnă astrele.

 


Scorpion

S-ar putea să nu fii în forma ta cea mai bună, să nu ai energia pe care o aveai zilele trecute, iar acest lucru să se răsfrângă și asupra dispoziției tale. De aceea, sfatul astrelor este să te forțezi să faci ceva vesel, să te implici într-o activitate care să te binedispună.

 


Săgetator

Ai ocazia să începi ceva nou, să te apuci de un nou capitol, să experimentezi ceva nou. Este un cadru astral prielnic să-ți folosești talentele, abilitățile, să nu uiți care este misiunea ta, obiectivul tău. Te simți puternic atât mental, cât și din punct de vedere fizic, știi să te focusezi, să fii atent în jurul tău.

 


Capricorn

Astăzi ești mai melancolic, mai nostalgic, e o zi în care tot întorci privirea către trecut, tot încerci să mai analizezi din anumite situații, să înțelegi anumite evenimente. Ești conștient că nu mai poți schimba trecutul? Nu-ți sabota șansele tale de reușită din prezent din cauza unor blocaje legate de trecut.

 


rsător

Uneori fericirea e la un pas distanță, doar că nu ne permitem noi să vedem acest lucru. Fii mai atent la ceea ce se petrece în jurul tău, la persoanele cu care interacționezi. Permite-ți să greșești, să simplifici lucrurile, să mai cobori din acele așteptări setate mult prea sus, te îndeamnă astrele.

 


Pești

Dacă tot ți-ai dorit ceva și ai avut ezitări legate de lucrul respectiv, astăzi e timpul să le lași deoparte și să treci la treabă. Este o zi în care te poți ocupa de tine, de nevoile tale, atât cele emoționale, cât și cele fizice. Lasă-i pe ceilalți să-ți rezolve singur problemele și concentrează-te asupra ta.