Horoscopul zilei: 5 septembrie 2021

 

Berbec

Este o zi bună pentru a te concentra mai mult asupra sferei vieții interioare. Eliberează-ți mintea de toate acele prejudecăți și convingeri care nu duc nicăieri, care nu te-au ajutat la nimic, ci din contra, ți-au adus stres, presiune, nemulțumire. Fii mai flexibil, mai deschis, setează-ți obiective mai tangibile.

 


 

Taur

Este o zi bună pentru discuții, clarificări, negocieri, dar și pentru planificare, organizare, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. Ai o capacitate incredibilă de a transforma o situație sau o dilemă, într-o oportunitate, într-un moment avantajos pentru tine. Folosește-te de această abilitate!

 


Gemeni

S-ar putea ca anumite planuri să fie date peste cap, dar schimbările intervenite să nu te deranjeze, ba din contra, să spui la final cp au fost de bun augur. Este un cadru astral prielnic pentru drumuri, călătorii, vizite, întâlniri cu prietenii și cei din familia extinsă.

 


 Rac

Ai capacitatea să vezi astăzi lucrurile în ansamblu, să fii obiectiv, să gîndești clar, realist, să gândești lucrurile la rece. Reușești să discerni adevărul de falsitate, să descifrezi unele situații mai enigmatice, să înțelegi unele comportamente. Este o zi bună pentru mai multe clarificări.

 


Leu

Astăzi în prim plan se va afla sectorul iubirii. Ești mai dornic să primești, dar și să oferi afecțiune, tandrețe. Ești mai romantic, mai pasional, ai idei și găsești soluții pline de inspirație. Se pot îmbunătăți unele relații de prietenie sau cu cei din familia extinsă, susțin astrele.

 


Fecioara

Astăzi ai liber la cumpărături, pentru că este o zi favorabilă pentru tot ce ține de oferte, de reduceri. În plus, ești mai atent, mai cumpătat când este vorba despre bani. Este un cadru astral bun pentru aspecte ce țin de sfera căminului, de familie, de copii.

 


Balanta

Cauți să faci o schimbare, să ieși din zona de confort. Anumite lucruri nu prea îți mai convin, nu prea te mai mulțumesc. Nevoia de eliberare și de transformare este mare și poate acapara mai multe sfere ale vieții. Care sunt primele sschimbări pe care le-ai dori? Încotro îți îndrepți atenția?

 


Scorpion

Ar fi bine să fii mai atent la felul în care interacționezi astăzi cu ceilalți, la felul în care te exprimi și la felul în care aștepți unele răspunsuri. Evită conflictele de orice fel. S-ar putea să nu fie nici cea mai potrivită zi pentru dezvăluiri sau secrete expuse prea multor persoane. Cuvintele cheie: cumpătare, discreție, armonie.

 


Sagetator

Astăzi vei fi prins în rutina activităților legate de cămin, de familie, de copii. Simți nevoia de a te conecta mai mult cu cei dragi, de a fi mai atent la nevoile lor, de a te bucura de lucrurile simlpe, dar și care sunt atât de importante pentru tine. Ești mai jucăuș și mai romantic și cu partenerul de cuplu.

 


Capricorn

Se anunță o zi bună în special în ceea ce priveste sectorul vieții sociale. Astăzi comunici, te bucuri de discuții interesante, îți suni prietenii, accepți invitații la evenimente sociale sau simple vizite. Este o zi bună să te afirmi, să te exprimi, să te conectezi la cei cu care găsești interese comune.

 


Varsator

Ești șarmant și cauți să-ți folosești abilitătile de cuceritor, de negociator, ba chiar de dominator. Nu doar că îți exprimi punctul de vedere, ci cauți să-l convingi pe interlocutor, să-l influențezi, să insiști că ai dreptate. Este o zi bună pentru a socializa, dar și pentru plimbări, escapade, vizite.

 

 


Pesti

Este o zi bună pentru aspecte ce țin de hobby-uri și pasiuni. Este un cadru astral favorabil pentru a-ți folosești talentele și abilitățile într-un mod creativ. Își poți îmbunătăți unele relații, în plus poate apărea o ocazie bună să cunoști pe cineva interesant. Este un moment bun și pentru spiritualitate, ești mai generos, dai dovadă de multă înțelepciune.