Horoscopul zilei: 6 septembrie 2022

 

Berbec

Ar fi bine să te focusezi pe realitate și să lași fanteziile deoparte. S-ar putea să intervină anumite chestiuni care te vor distrage mult prea ușor de la sarcinile sau activitățile pe care ți le-ai propus pentru azi sau de la anumite convingeri. Caută să analizezi cu atenție și să nu te abați ușor de la traseul tău.

 


 

Taur

Astăzi este despre distracție, amuzament, ești deschis pentru activitățile care te ajută să te detensionezi, să te eliberezi de anumite griji. Este un moment bun pentru întâlnirile cu prietenii, pentru anumite evenimente sociale, susțin astrele.

 


Gemeni

Nu îți seta prea multe sarcini pentru astăzi și cel mai bine ar fi să nu mai ai așteptări prea rigide de la tine. Fii mai blând cu tine, oferă-ți mai mult timp pentru odihnă, pentru activitățile care te bucură, te pasionează, ai nevoie de reîncărcarea bateriilor personale, cum s-ar spune, ca să te poți reîntoarce cu forțe proaspete zilele următoare.

 


 Rac

Astăzi te bazezi mai mult ca oricând pe intuiție, pe ceea ce simți mai mult decât pe ceea ce îți dictează mintea. Ești creativ, ai o energie vibrantă pe care o vei răspândi în jurul tău. Nu forța lucrurile, nu insista, lasă-le să vină de la sine, te îndeamnă astrele.

 


Leu

Ai o dilemă serioasă azi: să munești sau să te bucuri de lucrurile care te captivează, te bucură, îți aduc energie pozitivă? Da, chiar e dilemă, pentru că la nivel astgrologic aceste energii par conflictuale și s-ar putea să le resimți și tu când vor apărea sarcini care nu pot fi amânate, dar care nu-ți plac.

 


Fecioară

Astăzi ești mai sensibil, mai vulnerabil, mai nostalgic, precum și mai interesat de tot ce ține de spiritualitate. S-ar putea ca să ai viziuni noi, să fii mai atent la anumite semne, la semnificiația unor evenimente sau situații, să fii mai atent la întâlnirile întâmplătoare pe care le ai azi.

 


Balanță

Nu forța lucrurile, nici în ceea ce privește munca, sarcinile pe care ți le-ai setat sau activitățile în care te implici azi, pentru că riști să te aglomerezi mult prea mult. Prioritizează cu atenție tot ce ai în agendă și nu mai adaugă alte lucruri, te sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

S-ar putea să fie nevoie să faci puțină regulă în ceea ce privește sectorul sinelui. Ai pierdut anumite lucruri din vedere, ai uitat despre anumite principii sau convigeri pe care le-ai avut sau ai deviat de la traseul pe care l-ai stabilit și acest lucru te0a destabilizat sau te nemulțumește? Analizează și acționează, schimbă lucrurile.

 


Săgetator

Astăzi te vei concentra mai mult asupra chestiunilor ce țin de ambițiile tale socio-profesionale. Este un cadru astral favorabil pentru studiu, pentru cunoaștere. Este esențial să te folosești de oportunitățile apărute acum, te sfătuiesc astrele.

 


Capricorn

Sunt bine aspectate chestiunile ce țin de călătorii, de drumuri, de străinătate, de alte culturi. Pot apărea unele oportunități ce țin de noi etape în carieră, de noi colaborări, de alăturarea ta unei echipe la care aspiri.

 


rsător

Ai nevoie de vâsle trainice, de calm și de o atitudine de învingător azi, pentru că pot apărea tot felul de răsturnări de situații, de evenimente imprevizibile peste care vei putea trece doar cu ingredientele enumerate anterior. E esențial să dai dovadă de empatie, dar și să ai nervi de oțel.

 


Pești

Azi cel mai bine te vei descurca în interacțiunile individuale, tip unul la unul, nu în activitățile de grup. Preferi să te organizezi în propriul tău ritm, să-ți setezi pașii după bunul plac, dar având întotdeauna țelul principal în față. Sunt bine aspectate și cumpărăturile, investițiile.