Horoscopul zilei: 7 mai 2022

 

Berbec

Comunicarea este cheia care va deschide azi multe uși în fața ta. Este o zi în care poți participa la o ședință, la o întrunire, la o discuție legată de muncă și poți avea parte de beneficii de pe urma acesteia. Vei reuși să strălucești, să ieși evidență, să-ți intimidezi contracandidații, dacă este cazul.

 


 

Taur

Reușești să-ți consolidezi poziția, reușești să-ți atingi obiectivul prin cuvintele cheie pe care le vei exprima azi. Nu vei fi cel mai vorbăreț, dar scurtele tale intervenții sau păreri expuse vor fi eficiente, productive. Este favorizat studiul, dezvoltarea personală, lectura, cunoașterea.

 


Gemeni

Ești preocupat de familie, de relația ta cu o rudă. Poți purta unele discuții, pot fi reliefate unele idei, pot fi scoase unele concluzii. Astăzi poți vorbi deschis despre tot ce te preocupă, pentru că nu îți mai este frică să-ti arăți vulnerabilitățile.

 


 Rac

Fii sincer, dar și prudent astăzi, fiindcă lucrurile par destul de amestecate, mai ales atunci când va fi vorba despre carieră afaceri, parteneriarte, asocieri. Ține cont de intuiție, pentru că anume ea te va ajuta să iei o decizie plină de inspirație, susțtin astrele.

 


Leu

Cuvintele cheie pentru această zi sunt: emoții, claritate, conștientizare. Există anumite lucruri legate de viața ta interioară pe care cu greu le descifrezi, iar astăzi ar trebui să te preocupi mai mult de aceste aspecte, te îndeamnă astrele.

 


Fecioară

Este un moment bun pentru a-ți suna sau pentru a le face o vizită prietenilor mai vechi, spun astrele. Dai dovadă de multă creativitate, te simți liber, s-au deblocat anumite situații. O zi minunată pentru tot ce ține și de sectorul spiritualității, de aceea te vor preocupa în special activităile plăcute sufletului tău.

 


Balanță

Fii mai atent la sectorul sănătății, oferă-ți o zi cu adevărat liberă, fără a te preocupa de sarcinile legate de cămin, de familie sau alte griji ce țin de viața cotidiană. Implică-te în activități care să te relaxeze, care să te detensioneze, să-ți încarce bateriile.

 


Scorpion

Este o zi in care te vei putea bucura de întâlniri neașteptate, dar frumoase, dar și de evenimente și coincidențe plăcute, spun astrele. Poți avea parte de discuții productive legate de o persoană apropiată, clarificați mai multe lucruri, vă spuneți deschis ceea ce vă macină și găsiți soluții.

 


Săgetator

Încearcă să vezi astăzi mai mult partea plină a paharului, iar aceasta atitudine îți va aduce întâlniri interesante, evenimente plăcute. Cauți echilibrul în viață, în alimentație, dorești să renunți la viața sedentară pe care ai avut-o în ultima perioadă și să faci mai multă mișcare.

 


Capricorn

Este o zi potrivită pentru a-ți îmbunătăți viața socială. Astrele susțin că te-ar ajuta mult o mică escapadă, o evadare din grijile cotidiene, o excursie într-un loc în care ai mai fost și știi că te poate ajuta să te reechilibrezi emoțional, spiritual și fizic. Unde îți fug gândurile? Care sunt ideile de evadare?

 


rsător

Iți place ritmul în care se petrec acum lucrurile, te simți confortabil cu dinamica pe care ai simțit-o în ultima perioadă și consideri că încă nu este momentul să faci schimbări în rutina care îți aduce această stare de liniște, în special în sectorul căminului. În schimb, este un cadru astral bun pentru a-ți surprinde persoana iubită cu gesturi romantice.

 


Pești

Este un cadru astral bun de a aplana conflicte mai vechi, de a lămuri anumite neînțelegeri. Astăzi ești înconjurat de multă dragoste, afecțiune, empatie, ai parte de atenție atât din partea familiei, cât și din partea prietenilor. Sunt bine aspectate și drumurile, deplasîrile, ieșirile în natură.