Horoscopul zilei: 7 octombrie 2022

 

Berbec

Percepi lucrurile diferit, ai o atitudine mai relaxaată, dai dovadă de maturitate, iar sarcinile de azi nu ți se vor mai părea la fel de complexe cum ai crezut inițial. Sunt bine aspectate conexiunile, legăturile cu ceilalți, se pot forma noi relații, fie în sfera cariere, fie în plan personal.

 


 

Taur

Ești productiv, creativ, plin de idei interesante, știi să atragi persoanele potrivit de partea ta și reușești să fii convingător, mai ales în interacțiunile cu autoritățile. Găsești aliați de încredere, colaborezi bine cu partenerii tăi de proiect, de afaceri, cu colegii de serviciu.

 


Gemeni

Este o zi bună pentru a-ți face planuri, pentru a le așterne pe hârtie și a prioritiza sarcini. Ești creativ și-ți folosești talentele. Este lăudabilă imaginația ta de azi, dar este esențial să rămâi cu picioarele pe pământ când este vorba despre a face alegeri pe termen mai lung.

 


 Rac

Poți face o impresie bună azi, mai ales pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Folosește-ți resursele, cunoștințele acumulate de-a lungul timpului, nu te lăsa influențat de ideile celorlalți, atâta timp cât și tu ai ide foarte bune, eficiente.

 


Leu

Ai multe de rezolvat, s-au adunat și e nevoie să te implici, să finisezi, să iei atitudine. Multă muncă și concentrare se anunță în prima parte a zilei. Seara ar fi bine să te relaxezi în compania celor dragi, să lași grijile deopaerte, să te detașezi de toate acele lucruri care ți-au acaparat azi mintea.

 


Fecioară

Ești susținut de ceilalți, ți se alătură unei idei, unui proiect. Este un cadru astral favorabil pentru a lua unele decizii ce țin de sectorul muncii. Ești dornic să faci unele modificări, să mai schimbi din rutină, dintr-un traseu pe care nu-l mai consideri avantajos.

 


Balanță

Dacă s-ar putea, ai prefera să fii azi invizibil. Nu este cea mai dinamică zi și s-ar putea ca azi chiar să apreciezi rutina și lucrurile familiare care nu îți dau bătăi de cap. Astăzi este mai mult despre a te ține de program decât de a exalta în idei și în acționa revoluționar.

 


Scorpion

Azi te vei focusa pe de o parte, în a-i ajuta pe ceilalți care vin spre tine și îți cer sprijinul, iar pe de altă parte, pe a-i ajuta pe ceilalți, fără ca aceștia să știe de la cine primesc acest suport. Singurul sfat pe care-l au astrele este să nu fii prea intruziv.

 


Săgetator

Vei reuși azi dacă vei găsi persoanele potrivite care să ți le alăture în demersurile tale, te asigură astrele. Vei observa că este mai profitabil să cooperezi azi cu ceilalți, de beneficiat veți avea cu toții, dacă veți da dovadă de corectitudine, de transparență, dacă veți lua lucrurile în serios.

 


Capricorn

Chiar dacă ești pragmaticul și materialistul horoscopului, azi te vei lăsa ghidat de intuiție, vei fi mai atent la ceea ce îți dictează viața interioară. Ai anumite chestiuni de rezolvat, de înțeles, de schimbat, ești pregătit să întorci foaia, să începi un alt capitol. Sunt bine aspectate și aspectele legate de bani.

 


rsător

Este un moment bun pentru a împrospăta o relație, fie că este vorba despre cea romantică, fie despre o legătură de prietenie. Poți participa la evenimente sociale, unde te poți întâlni cu persoane interesante sau poți învăța ceva nou, poți împărătăși idei și experiențe cu cei ce au aceleași interese ca și tine.

 


Pești

Vei prelua azi inițiativa, vei da dovadă de determinare și pentru o scurtă perioadă vei ști cum este să fii în pielea unui lider, unui conducător. Dacă la început această experiență te va entuziasma, în scurt timp vei realiza că nu este deloc să ai funcție de conducere, de decizie.