Horoscopul zilei: 8 octombrie 2022

 

Berbec

Este o zi bună pentru socializare, pentru activități distractive, care să-ți bucure sufletul, poți avea discuții productive, împlinitoare. Te bucuri de relațiile din viața ta, ții la legăturile construite pînă în prezent și te focusezi și pe cultivarea altor relații, pe cunoașterea altor persoane interesante.

 


 

Taur

Ce dragi au nevoie de tine, de prezența ta, de aceea ar fi bine să nu ignori micile semne care vin din direcția lor. Sunt de bun august lucrurile începute azi. Sunt bine aspectate investițiile, discuțiile cu familia extinsă, precum și vizitele.

 


Gemeni

Ești mai iubitor, mai empatic, mai grijuliu și este o zi bună pentru relaxare, pentru conexiunea cu ceilalți, cu tot ceea ce te înconjoară. Este o perioadă benefică și pentru viața amoroasă, deoarece ești mia deschis, mai atent și mai sincer cu sentimentele tale.


 

 Rac

Nu prea ai chef de chestiuni mărețe, de aceea ar fi bine ca de primele ore să prioritizezi lucrurile, să știi ce are cu adevărat nevoie de timpul tău, de atenția ta. Astăzi vei prefera să fii mai mult singur decât în compania altor persoane. Fii atent, pentru că ești predispus pentru greșeli.

 


Leu

Se poate schimba viziunea pe care o ai în ceea ce privește o situație, un proiect în care ești implicat ba paote chiar o relație. Realizezi că nu ai cum să deții controlul total nici atunci când crezi că îl deții. Vei da dovadă de o deschidere către comunicarea cu ceilalți, dar și ceilalți cu care vei interacționa vor da dovadă de onestitate, trasparență.

 


Fecioară

Astăzi este despre amintiri, despre emoții, ești mai nostalgic, mai visător. Este un cadru astral prielnic pentru a te dedica unor pasiuni, pentru a te implica în activități distractive, pentru a admira arta, pentru a merge într-o excursie sau a planifica o vacanță.

 


Balanță

S-ar putea să apară unele situații imprevizibile, să aibă loc unele răsturnări neașteptate. Lucrurile vor merge bine dacă vei fi suficient de pregătit, de aceea sfatul astrelor este să nu te descurajezi din cauza unor mici impedimente, ci să te mobilizezi, să te ambiționezi să-ți continui calea, visul, dorința.

 


Scorpion

Concentrează-te pe lucrurile pozitive și nu lăsa frica să te încurce, să te oprească din drum, te sfătuiesc astrele. Se anunță mai multe schimbări azi, iar în primă fază, acestea te și entuziasmează, te și alarmează în același timp.

 


Săgetator

Te afli într-o stare de spirit foarte bună. Ești sociabil, șarmant și mai deschis, mai receptiv la emoțiile altor persoane. Îți asculți intuiția, te lași ghidat de senzații, impresii, trăiri, ești atent la sentimente. Ești și mai creativ, mai dornic să-ți folosești talentele.

 


Capricorn

Ai parte de o zi liniștită, cu evenimente care nu te vor provoca prea mult nici din punct de vedere intelectual, nici emoțional. Dai dovadă de multă bunăvoință și empatie în relaționarea cu ceilalți, de aceea ziua va trece fără prea mari bătăi de cap sau situații stresante.

 


rsător

Este esențial să nu te mai blochezi pe ideea ”ce ar putea să meargă prost”, ci mai curând pe ”dacă merge bine, care ar fi următorul pas!, te îndeamnă astrele. De asemenea, ii mai atent la sfera alimentației, pentru că ești predispus la excese. Poți media o împăcare, poți găsi o soluție.

 


Pești

Este o zi bună pentru a te ocupa mai mult de chestiuni ce țin de cămin, de cei dragi, dar și pentru aspecte ce țin de bani, de luarea unor decizii financiare. Poți face unele achiziții la care ai visat de ceva timp, iar acum pur și simplu decizi că este momentul să le cumperi.