Horoscopul zilei: 9 mai 2022

 

Berbec

Ar fi bine ca azi să faci un pas în spate și să înțelegi că nu poți să ajuți mereu pe toată lumea, că uneori e nevoie să-i lași pe ceilalți să-ți rezolve singuri propriile probleme. Nu e cazul să reinventezi roata, poți realiza azi că vechile decizii sau metode care au dat rezultate în trecut pot fi folosite și acum.

 


 

Taur

S-ar putea să ai plăcuta surpriză să constați că cei din jurul tău apelează la tine pentru un sfat, pentru o sugestie, pentru încurajare. Este minunat dacă ai posibilitatea să ajuți, dar ai grijă cât oferi din informațiile pe care le deții. Fii onest, spune-le care sunt punctele forte, cele slabe, ce experiențe ai avut, dar delimitează lucrurile cît nu poți divulga prea multe lucruri personale.

 


Gemeni

Astăzi s-ar putea să treci printr-o furtună emoțională din cauza evenimentelor recente. Este posibil ca o anumită viziune să ți se fi schimbat complet. S-ar putea să fie ziua în care scoți tot ce te nemulțumește, pui pe masă toate lucrurile, ideile, resursele, ești transparent și aștepți onestitate și de la cei cu care interacționezi.

 


 Rac

Te gândești să faci unele schimbări în ceea ce privește sectorul muncii. Ceva nu te mai mulțumește, nu-ți mai aduce satisfacția de odinioară sau nu te lasă să progresezi, de aceea este nevoie să pui punctul pe ”i”, să ceri unele explicații, să te mobilizezi, ba poate chiar să cauți o nouă provocare, colaborare, un nou proiect.

 


Leu

Lucrurile nu sunt întîmplătoare, provocările sau shcimbările care apar nu sunt întîmplătoare. Sub nicio formă nu lăsa angoasa, frica sau disperarea să te cuprindă. Oprește-te și analizează lucrurile la rece, s-ar putea să realizezi la final că ai parte de mici binecuvîntări prin aceste provocări.

 


Fecioară

Astăzi dai dovadă de simplitate, de empatie, revii cu picioarele pe pământ, lași orgoliul deoparte. Vei avea răbdare să vorbești, să explici, să arăți, să demonstrezi, dacă ți se va cere acest lucru. Fii onest, nu te ascunde după măști, nu fi arogant, te sfătuiesc astrele, și ceilalți te vor susține.

 


Balanță

Astăzi este o zi interesantă, plină, dinamică, dar atenție la riscul de conflicte. Urmează-ți intuiția, atunci când aceasta îți dictează să eviți anumite persoane sau să schimbi la timp subiectul dacă acesta este sensibil sau conduce către discuții contradictorii, te sfătuiesc astrele.

 


Scorpion

Astăzi ar fi bine să nu te implici în mai multe activități deodate sau să îi asumi mai multe responsabilități decât poți duce, caulculează-ți resursele, vei dacă ai timpul necesar, te sfătuiesc astrele. Este un cadru favorabil pentru a fi creativ, dar și pentru a găsi parteneri, colaboratori, aliați.

 


Săgetator

Nu te lăsa influențat de nemulțumirile celorlalți, de victimizări, de negativitate. Demonstrează că ai tăria de a rămâne pe poziții, că ești determinat să faci așa cum simți, cum crezi. Sugestia astrelor este să faci și să acționezi, fără a expune prea mult din gîndurile și acțiunile pe care dorești să le faci.

 


Capricorn

Este o zi a experiențelor care te aduc la realitate, care te maturizează. Nu trebuie să eziți sau să-ți fie frică încerci, să acționezi, pentru că deții de suficiente cunoștințe și abilități ca să găsești soluții pentru provocările acestei zile, te asigură astrele.

 


rsător

Astăzi s-ar putea ca cineva din cercul tău de apropiați sau de rude să-ți dea unele informații eronate, contradictorii, trunchiate, izvorâte din propriile frici sau din neatenție, fără a le verificat, fără a le trece printr-un filtru. Sfatul zilei este să fii atent la mesajele care ajung la tine, la detalii, sugestiile primite.

 


Pești

Astăzi ai parte de lecții de viață foarte importante. Este ca și cum realitatea are ceva să-ți arată, te iar de mână și te duce acolo unde e nevoie să descoperi, saă ai parte de anumite conștientizări, să înțelegi ceva, te aruncă în miezul adevărului. Începi să realizezi, să înțelegi, să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă.