Horoscopul zilei: 9 octombrie 2022

 

Berbec

Ai o atitudine pozitivă, prietenoasă, deschisă, iar aceasta îți poate aduce prietenii noi, conexiuni mai strânse, legături mai profunde cu ceilalții. Astăzi te focusezi pe a petrece timp de calitate cu cei dragi, cu oamenii cu care rezonezi, cu cei cu care ai idei și viziuni similare.

 


 

Taur

Cauți să sapi adânc, să ajungi la miez, la profunzime, ești interesat de latura spirituală, de sectorul vieții interioare. Ești mai atent la semne, la premoniții, ești interesat de misticism, de ceea ce nu prea ai cum să explici prin cuvinte. Ești și mai generos, dai dovadă de empatie.

 


Gemeni

Te simți bine, de parcă toată lumea este a ta, de parcă ai atins vârful. Este bine aspectat sectorul social, te simți bine printre oameni. Fii mai prudent, mai atent la capitolul stil de viață. Este esențial să cauți armonia, înțelegerea, prietenia în toate, să nu ții supărarea pe nimeni.

 


 Rac

Astăzi vei căuta să abordezi subiecte care îi vizează pe cei din familia extinsă, dar pentru care cam nimeni nu-și face curaj. ai de clarificat, de descifrat, de analizat unele dedesubturi și s-ar putea să descoperi ceva neașteptat, să fii martor la unele dezvăluiri, să iasă secrete la iveală.

 


Leu

Ești bine cu tine, în pace, cu ceea ce faci, îți știi locul, poziția, avantajul, iar această abordare sau atitudine te va ajuta azi mult în tot ceea ce vei face. Liniștea cu care vei veni, asumarea, acceptarea de sine vor duce spre conexiuni mai profunde cu ceilalți.

 


Fecioară

Reușești azi să faci o impresie bună celor cu care vei interacționa. Sfatul astrelor: caută să te împaci cu persoanele cu care ai avut în ultima perioadă divergențe sau neînțelegere. Merită să ierți, să depășești, să faci acest efort, în special pentru propria liniște, pentru sănătatea ta.

 


Balanță

Visezi cu ochii deschiși, încerci să fii mai creativ, cauți pacea în toate. Ai mai multă grijă de felul în care echilibrezi lucrurile ce țin de muncă și cele ce țin de relaxare, te îndeamnă astrele. Ceea ce faci azi și bazele pe care le pui acum te vor ajuta mult în următoarea perioadă, în următoarele tale acțiuni.

 


Scorpion

Socializarea este o idee tare bună pentru tine azi, deoarece ai nevoie să te înconjori de oameni alături de care să te simți liber, dar și care îți arată că te apreciează, că ești valoros. E o nevoie emoțională urgentă care trebuie satifăcută, susțin astrele.

 


Săgetator

Se anunță o zi veselă și reușită, te simți revigorat și te implici în activități de grup. Și în plan amoros lucrurile par optimiste, luminoase. Sunt bine aspectate întâlnirile, vizitele, ești o companie plăcută pentru persoanele din jur.

 


Capricorn

Este un moment bun să pui în aplicare ideile pe care le ai legate de cămin. Fii atent la ce compromisuri alegi să faci azi. Dacă intri într-o dispută, caută să detensionezi cât mai repede lucrurile. Dacă ai nevoie de un împrumut, acum este momentul să-l ceri de la cineva care nu te-ar refuza sau ți-ar înțelege nevoia.

 


rsător

Ai nevoie să te retragi într-un spațiu care te va ajuta să te echilibrezi emoțional și energetic, și abia apoi să te gândești la cucerirea unor noi culmi. Ai nevoie de timp pentru tine, pentru odihnă, pentru eliberare, detașare, te sfătuiesc astrele.

 


Pești

Ai nevoie să te relaxezi, să te eliberezi de presiunea resimțită în ultimele zile, de îngrijorările poate inutile. Vrei să faci altceva, să te dedici unei activități diferite, să te înconjori de alți oameni, să discuți alte idei. Sunt bine aspectate drumurile, călătoriile, ieșirile în natură.