Nicio grija nu este prea mare: comanda un dulap metalic pentru medicamentele lui superbebe!

Prezenta unui bebelus in casa este o adevarata bucurie. Gangurelile, zambetele si evolutia zilnica a celui mic reusesc sa ridice starea de spirit a tuturor celor din jurul sau. Din pacate, viata alaturi de un bebelus nu este tot timpul roz. Alaturi de doza uriasa de bucurie apare si o doza de ingrijorare pe care orice parinte o resimte de fiecare data cand cel mic incepe sa tuseasca sau cand are febra.

Bolile copilariei sunt dese si il pregatesc pe cel mic pentru viata de adult. Tocmai de aceea, parintii trebuie sa fie mereu pregatiti sa mearga la medicul de familie si sa aiba tot timpul la indemana o trusa cu medicamente pentru bebe.

Pentru ca aceste medicamente sunt importante si pot avea un impact major asupra sanatatii celui mic, este important sa fie depozitate corect, departe de medicamentele adultilor. Un dulap metalic poate fi o solutie excelenta pentru depozitarea lor.

De ce un dulap metalic pentru depozitarea medicamentelor bebelusilor?

dulap metalic

Spre deosebire de un dulap clasic, din PAL sau MDF, un dulap metalic are o serie de calitati:

  • Rezista mult mai bine la eventuale pericole externe (foc, umezeala etc);
  • Este construit in asa fel incat sa faca fata socurilor fizice;
  • Este foarte stabil;
  • Poate fi compartimentat in mai multe moduri, in asa fel incat medicamentele pentru bebelusi sa fie bine separate de cele pentru adulti;
  • Nu prezinta riscul de a dezvolta mucegai sau alte probleme care pot altera medicamentele;
  • Asigura o aerisire corecta, in asa fel incat medicamentele sa poata fi pastrate intr-un mediu uscat si sigur.

Un dulap metalic isi poate gasi utilitatea si in alte scopuri, nu doar pentru depozitarea medicamentelor. Aici isi pot gasi locul si aparate precum termometrul, pulsometrul sau alte dispozitive medicale si, de asemenea, pot fi depozitate si substantele periculoase, la care cel mic nu trebuie sa aiba acces.

Bebelusul de astazi va deveni copilul de maine, iar curiozitatea este o caracteristica pe care orice copil o dezvolta in primii ani de viata. Este foarte important sa ii lasi celui mic libertatea de a fi curios si de a descoperi tot ceea ce se afla in jurul sau, insa este la fel de important sa tii tot ceea ce este periculos departe de el.

Intr-un dulap din metal poti depozita absolut toate substantele periculoase, toata aparatura care poate prezenta risc de accidente sau orice alt lucru care crezi ca i-ar putea dauna copilului.

O piesa de mobilier pentru siguranta copilului

Un dulap metalic de la Viamond devine, asadar, o piesa de mobilier care poate contribui din plin la siguranta copilului tau. Acesta poate fi inchis cu usurinta, fie cu o cheie clasica, fie cu sisteme de inchidere inteligente, este stabil, in asa fel incat sa nu existe riscul sa fie doborat si poate avea un aspect placut.

Vopsite in camp electrostatic, in numeroase culori, dulapurile metalice pot imbogati orice incapere din punct de vedere estetic. Mai mult, rezistenta lor va trece intotdeauna testul timpului, astfel incat sa te bucuri din plin de obiectele in care investesti.