A ramas insarcinata la 10 ani, a nascut la 11 ani si e considerata cea mai tanara mama din Marea Britanie

O fata din Marea Britanie a ramas insarcinata la 10 ani, a nascut la 11 ani si astfel este considerata cea mai tanara mama din aceasta tara. Afla aici incredibila poveste.

O copila de doar 11 ani a nascut la inceputul acestei luni si i-a uimit pe parinti care au aflat de sarcina fetei doar cand au ajuns cu ea la spital pentru a naste, potrivit mirror.co.uk.

Atat proaspata mama, cat si nou-nascutul sunt sanatosi, fiind tinuti sub observatie de catre personalul medical.

Serviciile sociale din Marea Britanie au deschis acum o ancheta pentru a investiga intreaga situatie.

Totul a venit ca un mare soc. In prezent este inconjurata de ajutorul expertilor si principalul lucru este ca ea si copilul sunt in regula” a spus o sursa apropiata familiei, pentru publicatia The Sun.

Este cea mai tanara mama despre care au auzit vreodata”, a spus medicul Carol Cooper, pentru sursa citata anterior.

Tressa Middleton,12 ani, cea mai tanara mamica in 2016, Sursa: Mirror

Anterior acestui caz, in 2016 a fost considerata cea mai tanara mama din Marea Britanie o alta fata, de 12 ani, pe nume Tressa Middleton, care a fost marturisit ca tatal copilului era fratele ei mai mare care a violat-o.

Recordul de cei mai tineri parinti a fost inregistrat in 2014 (mama avea 12 ani, iar tatal -13 ani).

Pubertatea in cazul fetelor incepe in mod normal pe la varsta de 11 ani, desi aceasta se poate intampla oricand intre 8 si 14 ani, dar studiile arata ca din ce in ce mai multe fete ajung la pubertate mult mai devreme decat generatiile anterioare, din cauza mai multor factori biologici.